Systeem

Systemen voor behandelstoelen

De actuatorsystemen van LINAK zorgen voor soepel werkende tilliften en instellingen van behandelstoelen, verhogen het comfort voor de patiënt en verbeteren de ergonomie voor behandelaars. Behoeften variëren en vereisen verschillende systeemsoorten. Of u nu een basissysteem zoekt voor uw behandelstoel, of een geavanceerde, op maat gemaakte oplossing, wij hebben wat u nodig hebt. Standaard hanteert LINAK drie verschillende opstellingen voor behandelstoelen. Daarbinnen kunt u meerdere oplossingen samenstellen. En dit zijn de drie: Basis, Medium en Geavanceerd.

Actuatorsystemen voor behandelstoelen

Neem één of meer geteste actuatoren van LINAK, koppel die aan een controlebox en houd alles onder controle via intuïtieve bediening. En kijk: daar heb je een systeem!
Al drie decennia lang loopt de LINAK afdeling MEDLINE® & CARELINE® vooraan met vernieuwingen in dezorgsector – door systeemoplossingen te ontwikkelen die naadloos aansluiten bij de behoeften van onze klanten.

Kenmerkend systeem voor behandelstoelen

Met het uitbreiden van beweging en het toevoegen van accessoires aan een behandelstoel wordt niet alleen het comfort van de patiënt verhoogd, maar worden ook de werkprocedures voor zorgpersoneel geoptimaliseerd. 

Behoeften variëren echter en vereisen verschillende systeemsoorten. LINAK weet alles van de materie en heeft een veelomvattend productaanbod; of u nu een basissysteem zoekt voor uw behandelstoel, of een geavanceerde, op maat gemaakte oplossing, wij hebben wat u nodig hebt. 

Standaard hanteert LINAK drie verschillende opstellingen voor behandelstoelen. Daarbinnen kunt u meerdere oplossingen samenstellen. En dit zijn de drie: Basis, Medium en Geavanceerd.

Drie voorbeelden:

Basis:
Hef actuator: LA31
Rugsteun: LA23
Beenondersteuning:: LA23
Handbediening: HB30
Controlebox: CA40

Medium:
Hef actuator: LA34
Rugsteun: LA31 / LA40
Beenondersteuning:: LA31
Handbediening: HB80
Controlebox: CO61

Geavanceerd:
Hef actuator: LA44 / BL1 (kolom)
Rugsteun: LA31 / LA40
Beenondersteuning:: LA40
Handbediening: ACK paneel, FPP, DPH
Controlebox: CB20
Batterij: BA21

Op maat gemaakte software is beschikbaar voor elk van de bovengenoemde controleboxen en u kunt een of meer accessoires toevoegen, zoals: leeslampjes,massagemotoren, weegschaal, USB-uitgang voor het opladen van telefoons, enz. 

Veel méér dan beweging

Veiligheid en ergonomie speelden jarenlang een hoofdrol in deze sector. En dat doen ze nog steeds! Optimalisatie van workflows, tijdsbesparing voor therapeuten/behandelaars en meer ruimte voor klantgerichtheid zijn ook essentieel voor een betere welzijnszorg. De systemen van LINAK zijn gebaseerd op die vereisten. 
Alle producten van LINAK zijn ontworpen voor eenvoudige naleving van standaarden en verder ook getest en gecertificeerd overeenkomstig betreffende internationale medische normen. Ten slotte biedt LINAK oplossingen aan, die IPX6-goedgekeurd en geschikt zijn voor wasstraten.
De hoge kwaliteitsnormen binnen ons focusgebied - actuator- en kolomsysteemoplossingen - verhogen de levenskwaliteit van gebruikers door de ergonomie te verbeteren en te zorgen voor betrouwbare en soepele bewegingen. En we vinden dat dat zo moet blijven. 
Daarom hebben we ook veel optionele en waardetoevoegende functies, waarmee u uw systeem kunt uitbreiden. Eén daarvan is de Service Data Tool (SDT2). Met deze tool haalt u tal van gegevens uit het systeem, waaronder de batterijstatus of info over de huidige prestaties van de actuator. 

 
Lineaire Actuator LA23 van LINAK play-icon

Lineaire actuator LA23 van LINAK

LINAK MEDICA 2015 play-icon

LINAK MEDICA 2015

Bestanden

MEDLINE & CARELINE productoverzicht

Laat u verrassen door het enorme arsenaal aan innovatieve MEDLINE & CARELINE producten, die u kunnen helpen bij het verbeteren van uw ziekenhuis- en medische apparatuur.

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.