Systeem

Systemen voor patiënten tilliften

Actuatorsystemen van LINAK zorgen voor hefvermogen en soepele bewegingen van patiënten tilliften en verbeteren veiligheid en ergonomie voor patiënten en personeel. Specificaties zijn afhankelijk van individuele behoeften en eisen. De focus kan liggen op vermogen, snelheid, geluid of aantal kanalen (actuatoren). LINAK werkt standaard met drie verschillende opstellingen voor patiënten tilliften; daarbinnen zijn meerdere oplossingen mogelijk. En dit zijn ze: Basis, Medium en Geavanceerd.

Actuatorsystemen voor patiënten tilliften

Neem een 24V Jumbo controlebox, sluit die aan op één of meer geteste actuatoren en pak een intuïtief ontworpen bediening. Dan hebt u een geweldig systeem voor een patiënen tillift dat de veiligheid vergroot bij het behandelen van patiënten. 

Al drie decennia lang loopt LINAK vooraan met vernieuwingen in de gezondheidssector – door systeemoplossingen aan te bieden die perfect voldoen aan de behoeften van onze klanten.

Actuatorsystemen voor patiënten tilliften

Specificaties zijn afhankelijk van individuele behoeften en eisen. De focus kan liggen op vermogen, snelheid, geluid of aantal kanalen (actuatoren). LINAK werkt standaard met drie verschillende opstellingen voor patiënten tilliften; daarbinnen zijn meerdere oplossingen mogelijk. En dit zijn ze: Basis, Medium en Geavanceerd.

Samen dekken ze alle denkbare patiënten tilliften af, inclusief die voor zeer zware patiënten. Met actuatoren van LINAK kunt u tilliften realiseren tot 12.000 N per actuator. 

Ter inspiratie geven we hier een paar voorbeelden van typische systeemopstellingen:

Basis:
Hef actuator: LA31
Handbediening: HB30
Batterij: CBJH

Medium:
Hef actuator: LA34
Pootspreider: LA23
handbediening: HB30
Controlebox: CBJ2
Batterij: BAJ

Geavanceerd: 
Hef actuator: LA44
Pootspreider: LA23
Juk-actuator: LA23

Handbediening: HB30
Controlebox: CBJC
Batterij: BAJL (Li-ion batterij)

Veel méér dan beweging

Veiligheid en ergonomie speelden jarenlang een hoofdrol in deze sector. En dat doen ze nog steeds! Optimalisatie van workflows, tijdsbesparing voor personeel en meer tijd voor patiënten zijn ook essentieel voor een betere welzijnszorg. De systemen van LINAK zijn gebaseerd op die vereisten. 

Alle producten van LINAK zijn ontworpen voor eenvoudige naleving van de EN10535 vereisten en zijn verder ook getest en gecertificeerd overeenkomstig internationale medische normen.

De hoge kwaliteitsnormen in ons focusgebied - actuatorsysteem-oplossingen - verhogen de levenskwaliteit van gebruikers door de ergonomie te verbeteren en te zorgen voor betrouwbare en soepele bewegingen. En we vinden dat dat zo moet blijven.

Daarom bieden we ook veel optionele en waardetoevoegende functies aan, waarmee u uw systeem kunt uitbreiden. Eén daarvan is de Service Data Tool (SDT) . Hiermee haalt u tal van gegevens uit het systeem, waaronder de batterijstatus of info over de huidige prestaties van de actuator. 

Veilig omgaan met patiënten met systeemoplossingen van LINAK voor elektrische patiëntliften play-icon

Veilig omgaan met patiënten met systeemoplossingen van LINAK voor elektrische patiëntliften

Nieuwe ergonomische handbediening HB30 van LINAK voor patiëntliften play-icon

Nieuwe ergonomische handbediening HB30 van LINAK voor patiëntliften

Lineaire Actuator LA23 van LINAK play-icon

Lineaire actuator LA23 van LINAK

Bestanden

MEDLINE & CARELINE productoverzicht

Laat u verrassen door het enorme arsenaal aan innovatieve MEDLINE & CARELINE producten, die u kunnen helpen bij het verbeteren van uw ziekenhuis- en medische apparatuur.

BAJL Li-Ion accupakket voor actuatorsystemen in de zorg

De LINAK BAJL Li-Ion accu selectie biedt u een groene energieoplossing, waar u langdurig op kunt vertrouwen. Ideaal voor mobiele toepassingen in ziekenhuizen.

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.