Contact.ContactUsHere
Systeem

Systemen voor patiënten tilliften

Actuatorsystemen van LINAK zorgen voor hefvermogen en soepele bewegingen van patiënten tilliften en verbeteren veiligheid en ergonomie voor patiënten en personeel. Specificaties zijn afhankelijk van individuele behoeften en eisen. De focus kan liggen op vermogen, snelheid, geluid of aantal kanalen (actuatoren). LINAK werkt standaard met drie verschillende opstellingen voor patiënten tilliften; daarbinnen zijn meerdere oplossingen mogelijk. En dit zijn ze: Basis, Medium en Geavanceerd.

Actuatorsystemen voor patiënten tilliften

Neem een 24V Jumbo controlebox, sluit die aan op één of meer geteste actuatoren en pak een intuïtief ontworpen bediening. Dan heb je een geweldig systeem voor een patiënen tillift dat de veiligheid vergroot bij het behandelen van patiënten. 

Al drie decennia lang loopt LINAK vooraan met vernieuwingen in de gezondheidssector – door systeemoplossingen aan te bieden die perfect voldoen aan de behoeften van onze klanten.

Actuatorsystemen voor patiënten tilliften

Specificaties zijn afhankelijk van individuele behoeften en eisen. De focus kan liggen op vermogen, snelheid, geluid of aantal kanalen (actuatoren). LINAK werkt standaard met drie verschillende opstellingen voor patiënten tilliften; daarbinnen zijn meerdere oplossingen mogelijk. En dit zijn ze: Basis, Medium en Geavanceerd.

Samen dekken ze alle denkbare patiënten tilliften af, inclusief die voor zeer zware patiënten. Met actuatoren van LINAK kan je tilliften realiseren tot 12.000 N per actuator. 

Ter inspiratie geven we hier een paar voorbeelden van typische systeemopstellingen:

Basis:
Lift actuator: LA40 PL
Handbediening: HB30
Controlebox: CBJ Home

Medium:
Lift actuator: >LA40 PL
Pootspreider: LA20
handbediening: HB30
Controlebox: CAL40/CAL40+

Geavanceerd: 
Lift actuator: LA44
Pootspreider: LA23
Pootspreider: LA20
Handbediening: HB80
Controlebox: COL50/CAL40+
Service data tool (SDT)

Veel méér dan beweging

Veiligheid en ergonomie speelden jarenlang een hoofdrol in deze sector. En dat doen ze nog steeds! Optimalisatie van workflows, tijdsbesparing voor personeel en meer tijd voor patiënten zijn ook essentieel voor een betere welzijnszorg. De systemen van LINAK zijn gebaseerd op die vereisten. 

Alle producten van LINAK zijn ontworpen voor eenvoudige naleving van de EN10535 vereisten en zijn verder ook getest en gecertificeerd overeenkomstig internationale medische normen.

De hoge kwaliteitsnormen in ons focusgebied - actuatorsysteem-oplossingen - verhogen de levenskwaliteit van gebruikers door de ergonomie te verbeteren en te zorgen voor betrouwbare en soepele bewegingen. En we vinden dat dat zo moet blijven.

Daarom bieden we ook veel optionele en waardetoevoegende functies aan, waarmee je jouw systeem kan uitbreiden. Eén daarvan is de Service Data Tool (SDT) . Hiermee haal je tal van gegevens uit het systeem, waaronder de batterijstatus of info over de huidige prestaties van de actuator. 

Veilig omgaan met patiënten met systeemoplossingen van LINAK voor elektrische patiëntliften play-icon

Veilig omgaan met patiënten met systeemoplossingen van LINAK voor elektrische patiëntliften

Nieuwe ergonomische handbediening HB30 van LINAK voor patiëntliften play-icon

Nieuwe ergonomische handbediening HB30 van LINAK voor patiëntliften

Lineaire Actuator LA23 van LINAK play-icon

Lineaire actuator LA23 van LINAK

Bestanden

MEDLINE & CARELINE productoverzicht

Laat u verrassen door het enorme arsenaal aan innovatieve MEDLINE & CARELINE producten, die u kunnen helpen bij het verbeteren van uw ziekenhuis- en medische apparatuur.

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.