Contact.ContactUsHere
Systeem

Systemen voor ziekenhuisbedden

Actuatorsystemen van LINAK zorgen dat ziekenhuisbedden soepeler bewegen en verbeteren de bruikbaarheid met intelligentie en tal van waardetoevoegende functies. De specificatie van een systeem van LINAK hangt af van individuele eisen. De focus kan liggen op draagvermogen, snelheid, geluid, aantal kanalen (actuatoren) of aantal accessoires. De flexibele systemen van LINAK - van eenvoudig tot geavanceerd - voldoen aan alle marktvereisten.

Actuatorsystemen voor ziekenhuisbedden

Neem één of meer geteste hefkolommen en/of actuatoren. Koppel die aan een controlebox en pak een intuïtief ontworpen bediening. En kijk: daar heb je een systeem! Installeer de nodige speciale software en het systeem is geavanceerd.

Al drie decennia lang loopt LINAK vooraan met vernieuwingen in de gezondheidszorg. Wij bieden systeemoplossingen aan die naadloos aansluiten bij de behoeften van onze klanten - en gaan dan zelfs nog verder.

Een algemeen systeem voor ziekenhuisbedden

De specificatie voor een ziekenhuisbed systeem hangt af van individuele eisen. De focus kan liggen op vermogen, snelheid, geluid, aantal kanalen (actuatoren) of aantal accessoires. Daarom hanteert LINAK drie verschillende opstellingen voor ziekenhuisbedden: Basis, Medium en Geavanceerd.

Ter inspiratie geven we hier een paar voorbeelden van typische systeemopstellingen:

Basis:
Controlebox: CA30
Actuatoren: LA40 (één of twee)
Bediening: HB80 (met slot)
Kenmerken: geen

Medium:
Controlebox: CO61
Actuatoren: LA40 (tot vier)
Bediening: HB80 (met slot)
Kenmerken: ACO (slimme aanvullende bediening)

Geavanceerd:
Controlebox: CO61
Actuatoren/Kolommen: LA40 en/of BL1 (tot vier)
Bediening: HB80 (met slot)
Kenmerken: ACT (slimme aanvullende bediening met touchscreen), weegschaal, OOB (Out Of Bed (Uit Bed) detectie), UBL (verlichting onder bed), EBC (elektrische rembediening), Batterij Backup, Power Security (alarm als het netsnoer is aangesloten tijdens het verplaatsen van het bed) en veel meer.

Veel méér dan beweging

Veiligheid en ergonomie speelden jarenlang een hoofdrol in deze sector. En dat doen ze nog steeds! Optimalisatie van workflows, tijdsbesparing voor personeel en meer tijd voor patiënten zijn ook essentieel voor een betere welzijnszorg. De systemen van LINAK zijn gebaseerd op die vereisten. 

De CA30, CA40 en CO61 bieden in dat verband tal van voordelen. Om te beginnen zijn ze ‘first failure safe’. Dat betekent dat er nooit onbedoelde bewegingen kunnen plaatsvinden en dat een mogelijke kortsluiting het systeem nooit kan beschadigen of vernietigen.

Alle producten van LINAK zijn ontworpen voor eenvoudige naleving van de EN60601 vereisten en zijn verder ook getest en gecertificeerd overeenkomstig de betreffende internationale medische normen.

De hoge kwaliteitsnormen binnen ons focusgebied, actuatoren, controleboxen en bedieningen verhogen de levenskwaliteit van gebruikers door de ergonomie te verbeteren en te zorgen voor betrouwbare en soepele bedbewegingen.

LINAK introduceert een OpenBus™-basissysteem voor ziekenhuisbedden play-icon

LINAK introduceert een OpenBus™-basissysteem voor ziekenhuisbedden

Lineaire Actuator LA23 van LINAK play-icon

Lineaire actuator LA23 van LINAK

Bestanden

MEDLINE & CARELINE productoverzicht

Laat u verrassen door het enorme arsenaal aan innovatieve MEDLINE & CARELINE producten, die u kunnen helpen bij het verbeteren van uw ziekenhuis- en medische apparatuur.

Focus op verpleegbedden

Zoekt u mogelijkheden om zorgbehoevenden zelfstandiger maken, dan is het bed een logische plek om mee te beginnen. Voor verpleegbedden biedt LINAK de perfecte pasvorm in diverse constructies.

Basis OpenBus™ systeem voor ziekenhuisbedden

Aanpasbare actuatoroplossingen voor de hedendaagse gezondheidszorg. Upgrade uw analoge actuatorsysteem – en profiteer van de vele voordelen met OpenBus™

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.