Contact us here
Techniek & trends

Op het gebied van applicaties weten wij precies hoe we u kunnen ondersteunen.

LINAK heeft al ruim 30 jaar ervaring in de ontwikkeling van betrouwbare en innovatieve elektrische actuatorsystemen voor toepassingen in de gezondheidszorg. We doen 't samen: ‘Care for Tomorrow Today™’ (Wij Zorgen Vandaag voor Morgen).

Bent u er klaar voor? Tech en Trends

Kiest u LINAK als partner, dan haalt u meer dan 30 jaar aan toegespitste applicatiekennis in huis.

Vind hier uw expertisegebied en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij ´Care for Tomorrow Today´. 

Actuatorsystemen voor ziekenhuisbedden
In ziekenhuizen zijn er meer bedden dan artsen en verpleegsters; als u dus een bed weet te realiseren waarmee personeel tijd kan winnen, dan oogst u bij voorbaat al succes. LINAK Intelligent Care Solutions™ (slimme zorgoplossingen) bieden tal van mogelijkheden voor innovatief denken.

Actuatoren voor verzorgingstehuisbedden
Door toepassing van technologieën van LINAK kunnenbedden in verzorgingstehuizen worden uitgerust met slimme veiligheidsfuncties als Nurse Call (hulpoproep) en Under Bed Light (verlichting onder het bed), of kan er een signaal worden gegeven als een bewoner uit bed stapt of nat ligt.

Actuatorsystemen voor patiënten tilliften
Bij patiënten tilliften draait alles om veiligheid en betrouwbaarheid. Maar om het verpleegkundigen en patiënten makkelijker te maken, wilt u wellicht uw normen nóg hoger stellen - en LINAK kan u helpen om dat voor elkaar te krijgen.

Elektrische actuatoren voor tandartsstoelen
Elektrische actuatoren van LINAK voegen veelzijdige instellingen toe aan tandartsstoelen, plús de mogelijkheid om meerdere bewegingen te combineren in één soepele handeling.

Actuatorsystemen voor thuiszorgbedden
Er zit een enorme groei in thuiszorgapparatuur die ontworpen is om ouderen en gehandicapten minder afhankelijk te maken van externe hulp. Onze slimme actuatoren bieden ongelofelijk veel mogelijkheden voor innovatief denken bij het ontwerpen van thuiszorgbedden.

Elektrische actuatoren voor behandelbanken/tafels
Rugpijn en aandoeningen aan de ruggengraat zijn veel voorkomende gezondheidsproblemen bij verpleegkundigen en artsen. Daarom ligt er een heldere focus op betere ergonomie en een flexibele, makkelijk te hanteren elektrische regeling van behandel- en onderzoeksbanken en -tafels – twee specialiteiten van LINAK.

Lineaire actuatorsystemen voor behandelstoelen
Patiënten brengen vaak veel tijd door in behandelstoelen, waarom zouden we dan niet meer functionaliteit inbouwen dan alleen de vanzelfsprekende meervoudige positioneringsfunctie? Leeslampjes of oplaadpunten voor mobiele telefoons zijn maar een paar van de mogelijkheden die LINAK biedt.

Lineaire actuatoren voor rolstoelen
In het ontwerp van rolstoelen is betrouwbaarheid net zo belangrijk als comfort. Voor het maken van een rolstoel die zowel betrouwbaar als comfortabel is, zijn sterke, kleine en stille elektrische actuatoren nodig met een laag energieverbruik en soepele en nauwkeurige instelmogelijkheden voor de gebruiker.

Bestanden

MEDLINE & CARELINE productoverzicht

Laat u verrassen door het enorme arsenaal aan innovatieve MEDLINE & CARELINE producten, die u kunnen helpen bij het verbeteren van uw ziekenhuis- en medische apparatuur.

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen