Techniek & trends

MEDLINE en CARELINE systemen met SMPS

LINAK lineaire actuatoroplossingen met Switch Mode Power Supply (SMPS - Geschakelde voeding) technologie hebben een laag stand-by vermogen, terwijl ze meer uitgangsvermogen en efficiëntie bieden dan traditionele transformatoren.

MEDLINE® en CARELINE® systemen met SMPS

MEDLINE & CARELINE oplossingen met Switch Mode Power Supply (SMPS) technologie hebben een laag stand-by vermogen, terwijl ze meer uitgangsvermogen en efficiëntie bieden dan traditionele transformatoren. Het ondersteunt een constante actuatorsnelheid, onafhankelijk van de belasting van de applicatie.

Het universele ingangsvoltage zorgt dat oplossingen van MEDLINE & CARELINE SMPS overal ter wereld inzetbaar zijn, ongeacht de ingangsspanning.

Profiteer van de voordelen van SMPS

MEDLINE & CARELINE SMPS oplossingen onderscheiden zich door:

  • milieuvriendelijkheid met een laag stroomverbruik in de slaapstand
  • hoog rendement en vermogen ondersteunende, constante actuatorsnelheid
  • ongevoeligheid voor netspanning
  • universele voeding (100-240 VAC)
  • minder gewicht en compactheid, voor eenvoudige integratie in de toepassing

Meerdere producten van LINAK zijn inclusief SMPS

De bedieningskasten met geïntegreerde SMPS worden doorgaans gebruikt in toepassingen als ziekenhuisbedden, behandel- en onderzoeksbanken en -tafels en andere medische applicaties. Kijk op de productpagina's voor meer info over bedieningskasten met daarin SMPS.

De externe SMPS30 is een vloermodel voor montage op de applicatie of aan de muur. Deze SMPS wordt meestal gebruikt met IC-actuatoren op behandelbanken/tafels.

  • SMPS30
 

Bestanden

MEDLINE & CARELINE productoverzicht

Laat u verrassen door het enorme arsenaal aan innovatieve MEDLINE & CARELINE producten, die u kunnen helpen bij het verbeteren van uw ziekenhuis- en medische apparatuur.

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.