Systemen van LINAK bieden automatisering in beweging

De wereld ontwikkelt zich steeds verder in de richting van beweging. Dit is in het bijzonder van toepassing op plaatsen die moeilijk toegankelijk zijn of voor functies waar veiligheid een kwestie is van essentieel belang. LINAK TECHLINE® heeft meer dan 30 jaar ervaring met de ontwikkeling van complete elektrische actuatoroplossingen voor geautomatiseerde of op afstand bediende toepassingen voor de bouw, landbouw, industriële machines, landbouwvoertuigen en vele andere gebieden.

Systemen of oplossingen van LINAK binnen deze sectoren bestaan uit één of meer actuatoren met Integrated Controllers (IC), een data-ontvanger en een besturingsapparaat. Eenvoudig gezegd: u kunt systemen in twee types onderverdelen:

  • Aangesloten op het net
  • Niet aangesloten op het net
Elk type wordt altijd geleverd met opties voor RF-ontvangers en een afstandsbediening, een traditionele handbediening of Bluetooth® voor app-besturing op smartphones.

Oplossingen die niet op het net zijn aangesloten, worden gewoonlijk gebruikt in toepassingen als voertuigen, tractors of oogstmachines. Systemen die op het net zijn aangesloten, worden gewoonlijk gebruikt in industriële automatisering of in oplossingen voor de agrarische sector, ventilatie, afvalwater, etc.

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

– Wij zijn geen orakel, maar we zijn wel experts in actuatortechnologie. Vraag ons gerust alles wat u hierover wilt weten.