Contact.ContactUsHere
Systeem

Plug & Play-actuatoroplossingen

Het TECHLINE segment van LINAK biedt meer dan complete elektrische actuatoroplossingen waarmee u alle elementen van intelligente beweging in één toepassing kunt implementeren. Wij hebben deze oplossingen ook Plug & Play gemaakt.

Krachtige actuatorsystemen die gemakkelijk kunnen worden geïntegreerd

De wereld ontwikkelt zich steeds verder in de richting van beweging. Dit is in het bijzonder van toepassing op plaatsen die moeilijk toegankelijk zijn of voor functies waar veiligheid een kwestie is van essentieel belang. Systemen van LINAK uit het TECHLINE® segment zijn complete Plug & Play-oplossingen voor geautomatiseerde of op afstand bediende beweging in toepassingen in de bouw, de agrarische sector, industriële machines, landbouwvoertuigen, en vele andere gebieden. 
Of u nu een oplossing nodig hebt voor een toepassing die wel of niet aangesloten is op het net, u heeft altijd de optie om RF-ontvangers en een afstandsbediening of een traditionele handbediening toe te voegen.

Oplossingen die niet op het net zijn aangesloten worden traditioneel gebruikt in, bijvoorbeeld, voertuigen, tractors of oogstmachines. Systemen die op het net zijn aangesloten, worden gewoonlijk gebruikt in industriële automatisering of in oplossingen voor de agrarische sector, ventilatieafvalwater, etc.

Onbreekbaar play-icon

Onbreekbaar

Move for the Future - Actuatoren met Integrated Controller play-icon

Move for the Future - actuatoren met Integrated Controller

Bestanden

TECHLINE productoverzicht

Ontdek de grote diversiteit in krachtige en solide producten van TECHLINE. Duurzaam gebouwd, voor zwaar werk en voor gebruik in moeilijke omstandigheden.

Zet de toekomst in beweging

IC-actuatoren geven meer beweging aan de toekomst – lees er meer over.

Stap verder – doe ´t elektrisch!

Lees meer over de voordelen van actuatoroplossingen in vergelijking met hydraulische systemen.

Focus op pergola´s

Pergola's zijn schaduwrijk als de zon hoog aan de hemel staat. Ontdek hoe systeemoplossingen van LINAK ervoor zorgen, dat u pergola zonweringssystemen snel en makkelijk aanstuurt.

Focus op gebouwlamellen

Voor een beter binnenklimaat en een betere energieclassificatie kunnen licht en warmte in een gebouw eenvoudig worden geregeld door lamellensystemen te integreren.

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.