Techniek & trends

Anatomy of Actuation

In de Anatomy of Actuation video's leggen LINAK engineers de functies en technologieën uit die beschikbaar zijn bij onze actuatoren. Deze lineaire bewegings experts bespreken in goed te begrijpen video's de feedback, het LINAK Integrated Controller platform en de Buslink software.

 

BusLink

Een goed geprogrammeerde actuator is essentieel. Onze IC actuatoren kunnen middels BUSLINK door u zelf eenvoudig  zo worden ingesteld, dat zij het gewenste signaal afgeven en reageren op een manier welke voor uw toepassing het meest geschikt is. Deze video legt u uit hoe u de communicatie en programmering van de intuïtieve BusLink-software van uw LINAK IC-actuator kunt instellen en gebruiken.

 

Integrated Controller (IC)

LINAK engineers bespreken de voordelen van een actuator met Integrated Controller (IC) en de manieren waarop de geavanceerde technologie van LINAK u kan helpen om een betere controle te verkrijgen op hoe de actuator reageert en zou moeten functioneren in uw toepassing.

 

Feedback

Onze actuatoren kunnen worden voorzien van Feedback, dit is electronica die ervoor zorgt dat signalen worden afgegeven over de positie en/of de begin- en eindstanden. LINAK engineers beoordelen de feedbackopties die beschikbaar zijn in LINAK actuatoren en hoe u deze het best kunt gebruiken om de beste besturingsoplossing voor uw toepassing te verkrijgen.

Bestanden

Zet de toekomst in beweging

IC-actuatoren geven meer beweging aan de toekomst – lees er meer over.

BusLink snelle handleiding

Via BUSLINK-software kunt u IC-actuatoren van LINAK configureren. Deze handleiding wijst u de weg.