Contact us here
Kleppen

Afsluiter toepassingen

Actuatoren van LINAK bieden een geavanceerde stroomregeling van kleppen in, bijvoorbeeld, faciliteiten voor afvalwaterzuivering, pulp en papier en afvalbehandeling.

Bestuur stroom met actuatoroplossingen voor afsluiters

De focus op continuering van duurzame productiestromen is in de afgelopen decennia meer en meer een kwestie van essentieel belang geworden in veel productie- en behandelingsfaciliteiten. Managers streven naar efficiëntie bij de overstap naar een bedrijfsvoering die CO₂-neutraler is, of het nu gaat om afvalwater, papierpulp of voedselverwerking als kerntaak in het bedrijf. Gebruik van elektrische actuatoren van LINAK in klepsystemen biedt een nauwkeurige stroomregeling en diverse andere waardevolle voordelen.

  • Grondig geteste en onderhoudsvrije actuatoren
  • Energiezuinige actuatoren, eenvoudig te installeren
  • Feedback over actuatorposities voor gemakkelijke besturing

Verhoging van de efficiëntie terwijl wordt overgegaan naar een meer duurzame bedrijfsvoering vraagt om nieuwe en innovatieve oplossingen. In faciliteiten die gebruik maken van hoogbelaste kleppen zijn betrouwbaarheid en een hogere mate van automatisering van groot belang. Of het nu gaat om een kantelstuw in een waterbehandelingsfaciliteit of een vlinderklep in een rioolsysteem, een actuatoroplossing van LINAK kan voor beide de automatisering vergemakkelijken.

Vertrouw op sterke, beproefde en geteste actuatoren
Elk product van LINAK ondergaat grondige tests voordat het in gebruik wordt genomen. Actuatoren moeten bestand zijn tegen stoten, schokken en zware trillingen. Ze moeten ook bestand zijn tegen water, hitte, vorst en, in sommige gevallen, stof. Alle producten moeten voldoen aan de vereiste normen om klanten onder alle omgevingsomstandigheden een foutloze prestatie en lange levensduur te kunnen garanderen.

Bespaar energie met oplossingen die u eenvoudig kunt installeren
Anders dan bij pneumatische actuatorsystemen zijn hun elektrische equivalenten niet uitgerust met slangen, pompen of compressoren. Dit maakt elektrische oplossingen veel gemakkelijker te installeren en minder afhankelijk van onderhoud. Actuatoren van LINAK hebben een compact ontwerp zonder traditionele zwakke plekken, wat installatie hiervan heel gemakkelijk maakt. En het verbruik van standby-energie is bovendien bijna nul, wat deze oplossingen het meest ecovriendelijk maakt.

Integreer intelligentie in uw systeem
Van moderne klepoplossingen wordt verwacht dat deze volledig kunnen worden geïntegreerd in algemene faciliteitssystemen. Met moderne elektrische actuatoren kunt u vanaf uw besturingsbord of zelfs een computerscherm de klepstand bewaken en besturen. LINAK IC™ technologie (Integrated Controller) biedt feedback over de precieze positie evenals een soepele beweging om in alle situaties een perfecte debietregeling tot stand te brengen.

Eenvoudige montage van automatiseringsoplossingen voor afsluiters – u doet 't zelf play-icon

Eenvoudige montage van automatiseringsoplossingen voor afsluiters – u doet 't zelf

Onbreekbaar play-icon

Onbreekbaar

Oplossingen op het gebied van elektrische afsluiters voor efficiënte behandeling van afvalwater play-icon

Oplossingen op het gebied van elektrische afsluiters voor efficiënte behandeling van afvalwater

Bestanden

Focus op afvalwaterverwerking

In de afvalwaterindustrie zijn, om de verschillende faciliteiten elke dag op nieuw weer optimaal te laten werken, eenvoudige bediening en controle essentieel. In deze brochure leest u meer over actuatoroplossingen van LINAK voor afvalwaterverwerking.

TECHLINE productoverzicht

Ontdek de grote diversiteit in krachtige en solide producten van TECHLINE. Duurzaam gebouwd, voor zwaar werk en voor gebruik in moeilijke omstandigheden.

LINAK test brochure

In het testcentrum van LINAK ondergaat elke component in elke actuator een uitgebreide reeks testen. In deze brochure leest u er meer over.

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen