Actuatorsystemen voor comfortmeubels
Elk bed kan worden verbeterd. Zowel robuuste bedden met een zwaar boxspringmatras als lichtere bedden met een lattenbodem of andere comfortmeubels, zoals relaxstoelen, kunnen profiteren van een comfortabele elektrische verstelling. LINAK ontwerpt en levert complete modulaire actuatorsystemen die moeiteloos kunnen worden geïntegreerd in comfortmeubels van elk type.

Verschillende behoeftes vragen om verschillende oplossingen
Wij bieden voor comfortbedden zowel standaardsystemen als geavanceerde systemen. Beide systeemtypes zijn uitgerust met een hoge hefcapaciteit die voor een maximale flexibiliteit zorgt, ongeacht uw matraskeuze.

Het Standard-actuatorsysteem is bestemd voor bedsystemen die verstelling van rug- en beenondersteuning vereisen, naast een reeks eigentijdse functies als verlichting onder het bed en simultane aandrijving. Technisch gezien bestaat het Standard-systeem uit de Standard-uitvoering van een dubbele LINAK® TWINDRIVE® actuator of een enkelvoudige LA18 IC actuatorset, gecombineerd met een geschikte handbediening.

Het Advanced-actuatorsysteem is bestemd voor bedsystemen die niet alleen behoefte hebben aan rug- en beenondersteuning en de andere functies die bekend zijn van het Standard-systeem, maar ook extra functies zoals favoriete posities, massage en extra afstelling. Technisch gezien bestaat het Advanced-systeem uit de Advanced-uitvoering van een dubbele LINAK TWINDRIVE® actuator of een enkelvoudige LA18 IC actuatorset, gecombineerd met een geschikte handbediening, evenals diverse optionele accessoires.

Systemenoverzicht

10 sterke argumenten

Wij presenteren u tien sterke argumenten om te kiezen voor LINAK actuatorsystemen voor uw verstelbare bed.

Bekijk

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.