Contact us here

Actuatorsystemen voor comfortmeubels
Veel meubels in huizen van particulieren kunnen worden verbeterd, of het nu het robuuste bed met een zwaar boxspringmatras is, het lichtere bed met lattenbodem in de gastenkamer of de relaxfauteuil in de woonkamer. Zij kunnen allemaal profiteren van soepele elektrische verstelling.

LINAK® ontwerpt en levert complete modulaire actuatorsystemen die moeiteloos kunnen worden geïntegreerd in comfortmeubels van elk type.

Verschillende soorten comfortmeubels vereisen verschillende oplossingen
Bewegingssystemen voor comfortbedden variëren aangezien verschillende consumenten zeer verschillende functies willen. Daarom biedt LINAK zowel standaardsystemen als geavanceerde systemen. Beide systeemtypes zijn uitgerust met een hoge hefcapaciteit die voor een maximale flexibiliteit zorgt.

Als het gaat om systeemoplossingen voor relaxfauteuils, zijn focus op kwaliteit, gemakkelijke montage, onopvallende elegantie en respect voor de ontwerpvrijheid van de ontwerper van essentieel belang. Wij hebben geprobeerd montage te vereenvoudigen door het aantal kabels te verminderen en daardoor in het algemeen mogelijke kwaliteitsproblemen te voorkomen.

We hebben zelfs een batterij oplossing voor je relaxstoel.

Lees meer

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen