Actuatorsystemen voor comfort meubels
Elk bed kan worden verbeterd. Zowel robuuste bedden met een zwaar boxspringmatras als lichtere bedden met een lattenbodem of relax fauteuils kunnen profiteren van comfortabele elektrische verstelling. LINAK ontwerpt en levert complete modulaire actuatorsystemen die moeiteloos kunnen worden geïntegreerd in comfort meubels van elk type.

Verschillende behoeften vragen om verschillende oplossingen
Wij bieden krachtige compacte enkelvoudige actuatorsystemen evenals intelligente Twindrive systemen– primair voor comfort bedden. Beide systeemtypes zijn uitgerust met een hoge hefcapaciteit die voor een maximale flexibiliteit zorgt, ongeacht uw matraskeuze.

  • Een enkelvoudig actuatorsysteem bestaat gewoonlijk uit twee individuele lineaire actuators die de beweging in het bed creëren, een controlebox, een handbediening en optioneel diverse accessoires

  • Een dubbel actuatorsysteem of Twindrive is één unit met twee geïntegreerde motors voor de verstelling en de controlebox. Sluit eenvoudigweg de handbediening en optionele accessoires aan

Duurzame systemen met focus op milieu
Milieuoverwegingen worden steeds belangrijker. LINAK maakt gebruik van de ZERO™ technologie om het verbruik in standby te verlagen tot slechts 0,1 W. Onze controleboxen CBH en TWINDRIVE® motors met externe voeding verbruiken standaard weinig standby-energie. Producten met een laag verbruik van standby-energie herkent u aan het logo ZERO™.

Doe uw voordeel met onderhoudsvrije producten
Van een toonaangevend merk kunt u kwaliteit verwachten in elk detail. Elk LINAK actuatorsysteem voor comfort meubels wordt voor 100% getest op alle functies. Nieuwe producten ondergaan altijd een uitgebreide reeks herhalende tests. Het resultaat is dat onze actuatorsystemen na installatie vrijwel geen onderhoud nodig hebben.

Maximaliseer de vrije ruimte onder de toepassing
Een LINAK motorsysteem kan prima worden opgeborgen onder een bed. De systemen passen dusdanig naadloos in het algehele ontwerp van de betreffende toepassing dat de ruimte eronder altijd voldoende groot is voor gemakkelijke reiniging of als opslagruimte.

Nieuws en artikelen

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

– Wij zijn geen orakel, maar we zijn wel experts in actuatortechnologie. Vraag ons gerust alles wat u hierover wilt weten.