Dit is HOMELINE®

HOMELINE is een  segment van LINAK dat zich richt op complete modulaire actuatorenystemen die zijn ontworpen om het comfort en de ergonomische eigenschappen van thuismeubels te verbeteren.

Al meer dan 30 jaar biedt LINAK toonaangevende elektrische lineaire actuatoren voor een groot aantal verschillende klanten. Deze ervaring en kennis wordt nu gebruikt om het comfort van meubels in woonhuizen te verbeteren – in de eerste plaats voor thuisbedden.

Bij LINAK ligt de focus op het vertalen van nieuwe ideeën in elegante oplossingen die de eindgebruiker veel extra gemak en comfort bieden. Deze ontwikkeling heeft geleid tot sterke, betrouwbare en geluidsarme actuatorenystemen die naadloos opgaan in het algehele meubelontwerp. Wij richten ons op het verbeteren van producten om onze klanten een voorsprong op de concurrentie te geven. De Bluetooth®-besturingsoplossing van LINAK is bijvoorbeeld niet zomaar weer een draadloze afstandsbediening. Hiermee biedt u klanten echter ook de mogelijkheid om de verstelling van meubilair aan hun wensen aan te passen. 

LINAK houdt inspiratie hoog in het vaandel en biedt daarom ruimte aan concepten als ‘Design Meets Movement‘ met inbreng van 's werelds meest creatieve en innovatieve ontwerpers van verstelbare meubels.

Deze manier van denken heeft HOMELINE onder bedfabrikanten in alle belangrijke markten een solide reputatie gegeven als een serieuze kwaliteitsleverancier.

HOMELINE biedt tot slot ook complete systeemoplossingen – van actuatoren, bedieningseenheden en besturingselementen tot een breed scala aan optionele functies zoals een besturings-app voor smartphones , verlichting onder het bed en USB-poorten. LINAK is zonder meer een one-stop-shop voor al uw behoeften.

Ga voor meer informatie over specifieke actuatoroplossingen naar de bedrijfssite van HOMELINE of de applicatiesite.

Meer informatie over de LINAK Group vindt u op www.linak.com/about.
TWINDRIVE® TD4 van LINAK – de nieuwe generatie dubbele actuatorsystemen play-icon

TWINDRIVE TD4 van LINAK – de nieuwe generatie dubbele actuatorsystemen

Krachtige enkelvoudige CBH-actuatorsystemen voor vrijetijdsbedden play-icon

Krachtige enkelvoudige CBH-actuatorsystemen voor vrijetijdsbedden

Productie van LINAK op wereldniveau play-icon

Productie van LINAK op wereldniveau

Bestanden

HOMELINE productoverzicht

Ontdek de uiteenlopende TWINDRIVE systemen met een laag geluidsniveau en kleine inbouw afmetingen, die worden gebruikt in boxspring-bedden en bedden met lattenbodems.

Bed Control App – gebruiksvriendelijk en op maat te maken

Gebruik de Bed Control App als een nieuwe, onderscheidende optie voor draadloze handbediening. Lees de brochure om erachter te komen hoe u de app kunt aanpassen aan uw merk en hoe u kunt onderstrepen wie er eigenlijk zorgt voor het comfort dat uw klant ervaart.

Meer ruimte in uw comfortzone

LINAK snapt waarom actuatorsystemen voor consumentenbedden, die dagelijks functioneren, veilig en betrouwbaar moeten zijn. Bedfabrikanten kiezen met TWINDRIVE voor het juiste systeem.

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

– Wij zijn geen orakel, maar we zijn wel experts in actuatortechnologie. Vraag ons gerust alles wat u hierover wilt weten.