Contact us here
Bent Jensen, CEO & eigenaar, LINAK A/S

We Improve Your Life

Lineaire beweging is misschien wel de eenvoudigste beweging in de wereld. En toch vormt het perfectioneren van het eenvoudige een van de grootste uitdagingen.

Sinds de oprichter van LINAK®, Bent Jensen, met het idee kwam voor de eerste elektrische actuator om een vriend in een rolstoel te helpen, is elke engineer en specialist bij LINAK erop gericht om voor echte mensen problemen uit het echte leven op te lossen.

Tot op de dag van vandaag wordt ons motto; ‘We Improve Your Life’ weerspiegeld in alles wat wij doen. Wij zoeken altijd naar manieren om het voor onze klanten gemakkelijker te maken met ons een samenwerking en partnerschap aan te gaan, en uiteindelijk het leven  en de werkomstandigheden van eindgebruikers te verbeteren,  of het nu gaat om productontwikkeling, bedrijfsvoering of implementatie van technologie.

Onze oplossingen brengen mensen, hun werk en hun leven in beweging. We Improve Your Life!

 

 

Betreed de wereld van LINAK

LINAK is gebouwd op sterke zakelijke verplichtingen. We beschouwen ze als onze belofte, niet alleen aan onze klanten over de hele wereld, maar ook aan elkaar - elke dag opnieuw. Ontdek hoe onze oplossingen mensen in beweging brengen - zowel in hun werk als in hun leven.

Lees het online blad

 

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen