Contact.ContactUsHere
Bent Jensen, CEO & eigenaar, LINAK A/S

We Improve Your Life

Lineaire beweging is misschien wel de eenvoudigste beweging in de wereld. En toch vormt het perfectioneren van het eenvoudige een van de grootste uitdagingen.

Sinds de oprichter van LINAK®, Bent Jensen, met het idee kwam voor de eerste elektrische actuator om een vriend in een rolstoel te helpen, is elke engineer en specialist bij LINAK erop gericht om voor echte mensen problemen uit het echte leven op te lossen.

Tot op de dag van vandaag wordt ons motto; ‘We Improve Your Life’ weerspiegeld in alles wat wij doen. Wij zoeken altijd naar manieren om het voor onze klanten gemakkelijker te maken met ons een samenwerking en partnerschap aan te gaan, en uiteindelijk het leven  en de werkomstandigheden van eindgebruikers te verbeteren,  of het nu gaat om productontwikkeling, bedrijfsvoering of implementatie van technologie.

Onze oplossingen brengen mensen, hun werk en hun leven in beweging. We Improve Your Life!

We Improve Your Life overal ter wereld. Waar u ook bent willen wij aanwezig zijn met lokale ondersteuning.

 

 

Neem een kijkje in de wereld van LINAK

LINAK is gebouwd op sterke waarden. Wij zien ze als een belofte, niet alleen naar onze klanten wereldwijd, maar ook naar elkaar toe, elke dag. Leer hoe onze oplossingen mensen beweegt - in hun werk en in hun leven.

Lees het online blad

 

 

Over LINAK

Ontdek meer over hoe een briljant idee een internationaal succes werd.

Lees meer

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.