Contact us here

Kies hieronder de meest geschikte oplossing voor de patiëntlift.

 

LIFT50™/LIFT40™
Breid patiëntliften uit met de LIFT™, een geavanceerde systeemoplossing met slimme verwisselbare accu's of laders, speciaal ontworpen voor robuuste prestaties. Functies zoals Bluetooth ®️, turboboost en parallelle actuatorprogrammering zorgen voor efficiënte, veilige transfers en controle.

JUMBO™ CARE
Verhoog de standaard van de gezondheidszorg met het JUMBO™ Care systeem. Het biedt geavanceerde controle voor patiëntliften met aanpasbare instellingen, intelligente servicegegevens en uitgebreide veiligheidsfuncties voor klinisch gebruik.

JUMBO™ HOME
Vereenvoudig de thuiszorg voor zorgvragers met het compacte JUMBO™ Home systeem. Het combineert essentiële veiligheidsfuncties zoals zachte start en nooddaling in één enkele, gebruiksvriendelijke unit.

 
 

Als Deens bedrijf houden we goed design nauwlettend in de gaten, zonder af te wijken van de essentiële waarden van onze hoogwaardige producten en systemen. Ze zijn eenvoudig te reinigen, gemakkelijk af te lezen en gebruiksvriendelijk.

Onze oplossingen bieden superieure prestaties, maximale gebruikersveiligheid en technologische innovatie. Ze bieden ongeëvenaarde controle en precisie, verbeteren de betrouwbaarheid en bevatten functies zoals intelligente feedback en een ergonomisch ontwerp. Deze combinatie verbetert de efficiëntie van het tillen en zorgt voor een comfortabelere en waardigere ervaring voor zorgvragers.

Ontdek het assortiment patiëntliftsystemen van LINAK®, nauwkeurig ontworpen om te voldoen aan specifieke behoeften voor het optillen in medische instellingen. Onze series LIFT™, JUMBO™ Home en JUMBO™ Care bieden elk unieke functies voor het optillen van zorgvragers. De LIFT-serie biedt programmeerbare prestaties voor een breed scala aan toepassingen; de LIFT40™ is duurzaam, robuust en vereenvoudigt het kabelmanagement. De LIFT50™ tilt zorg naar een hoger niveau met veilig tillen, snellere workflows en draadloze technologie. JUMBO™ Home zorgt voor gelijkmatig en comfortabel tillen in de thuiszorg, terwijl JUMBO™ Care veelzijdige en geavanceerde controle biedt voor professionele zorginstellingen Elk systeem is ontworpen om de veiligheid te verbeteren, naleving te garanderen en het comfort van zowel patiënten als zorgverleners te maximaliseren. Op deze manier tonen we opnieuw onze toewijding aan het verbeteren van levens met soepele en betrouwbare actuatoroplossingen.

Het woordmerk en de logo's van Bluetooth® zijn geregistreerde handelsmerken van Bluetooth SIG Inc. en elk gebruik van dergelijke merken en logo's door LINAK® is onderlicentie.

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen