Contact us here

Leveranciersinformatie

Leveranciersinformatie

Deze pagina is bestemd voor huidige en toekomstige leveranciers van LINAK®. Hier kunnen leveranciers relevante informatie vinden, evenals de verwachtingen die LINAK heeft ten aanzien van zijn leveranciers. 

Kwaliteitsbeleid voor leveranciers
LINAK verwacht van zijn leveranciers dat deze werken met een toereikend kwaliteitscontrolesysteem dat een eersteklaskwaliteit garandeert. 

  • LINAK koopt producten op basis van het principe ‘nul defecten’. 
  • Leveranciers van LINAK moeten werken met een kwaliteitssysteem dat voldoet aan ISO9001, TS16949, ISO13485 of een vergelijkbare norm.
  • Leveranciers van LINAK moeten een kwaliteitsovereenkomst ondertekenen en hiernaar handelen

Kwaliteitsnormen voor leveranciers
In onze kwaliteitswaarden voor leveranciers (Supplier Quality Values) beschrijven wij hoe wij ons kwaliteitsbeleid voor leveranciers implementeren
Aan de hand van de kwaliteitsnormen voor leveranciers kunnen zowel LINAK als onze leveranciers onze 
verwachtingen en werkmethoden op één lijn brengen, waardoor de kwaliteit wordt verhoogd en de kwaliteitskosten tot een minimum blijven beperkt.

Bij LINAK streven wij naar de volgende zes kwaliteitswaarden voor leveranciers:

  • Heldere en begrijpelijke vereisten.
  • Onze leveranciers moeten in staat zijn om consistent te voldoen aan de vereisten van LINAK. 
  • Onze leveranciers streven continu naar verbetering.
  • Effectieve communicatie met onze leveranciers.
  • Wereldwijd partnerschap met onze leveranciers.
  • LINAK formuleert de verwachtingen ten aanzien van zijn leveranciers in onze gedragscode. (Onze leveranciers moeten voldoen aan de gedragscode van LINAK.)

LINAK SIS
LINAK SIS (Supplier Information System) is een online gedeelde locatie (SharePoint) tussen leveranciers en LINAK. LINAK SIS wordt gebruikt om documenten te delen tussen leveranciers en LINAK. LINAK communiceert via LINAK SIS wanneer zich een Engineering Change Order (ECO) of een Engineering Change Notices (ECN) voordoet. SIS kan ook worden gebruikt voor RFQ-documenten, documenten voor evaluatie van leveranciers en andere gedeelde documenten tussen leveranciers en LINAK. Zodra de kwaliteitsovereenkomst is opgesteld, kan de leverancier specificaties van LINAK downloaden vanaf SIS.

 


Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen