Contact.ContactUsHere

De belangrijkste trend binnen landbouw, veehouderij en industriële fabricage beweegt zich rond intelligente automatisering en de vruchten die hiervan kunnen worden geplukt. Het gebruik van computers en software voor bewaking en besturing heeft geleid tot meer elektronische apparaten en toepassingen.

In 1980 maakte LINAK zijn eerste elektrische lineaire actuator voor landbouwmachines. Sindsdien hebben actuatoroplossingen zich ontwikkeld tot krachtige duw/trek-tools in een grote verscheidenheid aan toepassingen. De nieuwste ontwikkeling vindt plaats in actuatoren met Integrated Controllers, waarmee actuatoren kunnen worden geïntegreerd in besturingssystemen voor BUS-communicatie in tractors, oogstmachines, allerlei soorten gemotoriseerde buitenapparatuur, bouwvoertuigen, afvalwater- en energiefaciliteiten, allerlei soorten systemen binnen de agrarische sector, en nog veel meer.

Een gemeenschappelijk kenmerk van de LINAK portfolio is de mogelijkheid van de actuatoroplossing om onder ruwe of extreme omstandigheden probleemloos zijn werk te blijven doen.

Techniek en trends

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.