Een familie handbedieningen voor verstelbare bedden
Techniek & trends

Ontworpen met u in gedachten

LINAK® introduceert een geheel nieuw tijdperk op het gebied van handbedieningen voor verstelbare comfortbedden - compleet anders dan wat u ooit heeft gezien! Met de nieuwe handbedieningsfamilie HC40 is een veel rijker systeem geïntroduceerd voor verzameling van eindgebruikersinvoer en aanpassing en personalisering van comfortmeubilair. Dit is een handbediening die is ‘ontworpen met u in gedachten’.

De HC40-handbedieningen vertegenwoordigen een compleet nieuwe generatie handbedieningen, waarbij feedback van gebruikers,
klantbehoeften en onze ambities gezamenlijk hebben geleid tot een visueel aantrekkelijke en intuïtieve handbediening, met de mogelijkheid om deze op eenvoudige wijze
aan te passen.

Ontdek meer over de belangrijkste functies door hieronder op ontdekkingstocht te gaan. 

Bestanden

HOMELINE productoverzicht

Ontdek de uiteenlopende TWINDRIVE systemen met een laag geluidsniveau en kleine inbouw afmetingen, die worden gebruikt in boxspring-bedden en bedden met lattenbodems.

HC40 TWIST™

Dit is een nieuwe generatie handbedieningen voor verstelbare comfortbedden - ontworpen met u in gedachten. Met de unieke gedraaide vorm zien de HC40 TWIST™ uitvoeringen er anders uit dan de tegenhangers van de HC40 FRAME™.

Bed Control App – gebruiksvriendelijk en op maat te maken

Gebruik de Bed Control App als een nieuwe, onderscheidende optie voor draadloze handbediening. Lees de brochure om erachter te komen hoe u de app kunt aanpassen aan uw merk en hoe u kunt onderstrepen wie er eigenlijk zorgt voor het comfort dat uw klant ervaart.

Meer ruimte in uw comfortzone

LINAK snapt waarom actuatorsystemen voor consumentenbedden, die dagelijks functioneren, veilig en betrouwbaar moeten zijn. Bedfabrikanten kiezen met TWINDRIVE voor het juiste systeem.

Doe 't Mobiel

Maak uw applicatie mobiel met de BA001 batterij. Bekijk de brochure en laat u inspireren om mobiel te gaan.