Contact us here
Plaatselijk & Wereldwijd

Lokaal & Wereldwijd


Pictogram Plaatselijk & Wereldwijd

Van wereldwijde aanwezigheid tot lokaal begrip. Wij geloven in wereldwijde ondersteuning en dicht bij onze klanten staan. ‘We Improve Your Life’ door dicht bij u te zijn en uw markt, cultuur en taal te begrijpen.

 

 

Wij ondersteunen u lokaal – bij elke stap die u neemt
Wij streven ernaar dicht in de buurt van onze klanten te zijn. Onze organisatie biedt ondersteuning via meer dan 30 verkoopkantoren overal ter wereld. ‘Dicht bij u in de buurt’ betekent echter veel meer voor ons dan alleen maar een fysieke aanwezigheid of een adres in uw land.

Wij hechten veel belang aan goede relaties met onze klanten, gekenmerkt door een persoonlijke en professionele benadering. Een wereldwijde benadering houdt voor ons in dat wij uw cultuur willen begrijpen en in staat moeten zijn uw taal te spreken. Met lokale kennis en inzicht in de markt willen wij een grondig inzicht krijgen in elke markt die wij bedienen. 

Hiervoor hebben wij mensen nodig. Bekwame mensen! Accountmanagers, technische ondersteuning en toegewijde serviceprofessionals  staan overal ter wereld altijd klaar om u te helpen en u te begeleiden bij het vinden van de best mogelijke oplossing voor uw toepassing. En wanneer uw producten op de markt komen, blijft ons team u en uw klanten ondersteunen om ervoor te zorgen dat u over de beste tools beschikt om succes te boeken.

U vindt onze producten misschien nu al erg goed; maar wij zijn niet bang om te zeggen: ‘onze mensen zijn zelfs nog beter’.

 
 
 
De Deense Collectie

Gevormd door sterke waarden
LINAK is gebaseerd op een aantal sterke waarden, waarbij vertrouwen en eerlijkheid hand in hand gaan met respect voor het individu, voor de culturen die wij ontmoeten, en voor de mensen met wie wij zaken doen.
Lees meer.

 

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen