Contact LINAK
- Hoe kunnen wij uw leven verbeteren?

Laat ons weten wat u nodig heeft. Vul het onderstaande formulier in zodat u snel door de juiste persoon geholpen kan worden.
Voornaam of voorletters:  *
Achternaam:  *
Selecteer uw land:  *
select
Telefoonnummer:  *
E-mail adres:  *
Wie kan u verder helpen? *
select
Omschrijf uw vraag:  *
Beleid
Wij behouden ons het recht voor uw informatie één jaar te bewaren, louter voor statistieken. Deze persoonlijke gegevens worden onder geen beding gedeeld met derden.

LINAK Actuator-Systems NV/SA

(Wij verlenen uitsluitend service aan OEM’s (eindfabrikanten))

LINAK Actuator-Systems NV/SA (België & Luxemburg) is in 1998 opgericht. Als leverancier van elektrische verstelsystemen beschikt LINAK Actuator-Systems NV/SA over een breed assortiment aan actuators, hefpilaren, voedingen en bedieningen. Onze producten worden onder andere toegepast binnen de (para)medische, industriële en agrarische sector en in de (kantoor)meubelindustrie.

LINAK is meer dan leverancier alleen. Als uw deskundige en betrokken actuator-partner staan wij altijd voor u klaar om samen met u de juiste oplossing te vinden voor uw verstelprobleem. Wij bieden u technisch advies op maat en een uitstekende after-sales service. Verder beschikken wij in onze werkplaats over alle faciliteiten die nodig zijn voor het uitvoeren van producttests en -aanpassingen.

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 08:30 - 17:00

LINAK Actuator-Systems NV/SA
(Belgium & Luxembourg)
Nijverheidsweg 1A
B-9820 Merelbeke

is geen geldig land

LINAK Actuator-Systems NV/SA

  • Danny Neirinckx

    Accountmanager
  • Denis Demeester

    Customer Care Specialist
  • Nico Planckaert

    Accountmanager