Contact us here
Logo OneConnect™

ÉÉN STAP VOORUIT - met OneConnect™

OneConnect™ is de NUMMER ÉÉN digitale oplossing van LINAK. Eén app voor je klanten en servicemonteurs, één cloud voor gegevensopslag, één portal voor al je activiteiten. Kies een LINAK controlebox met ingebouwde Bluetooth en je bent klaar voor OneConnect.

Altijd één stap vooruit met OneConnect™

OneConnect is het nieuwe platform voor alle digitale diensten in verband met LINAK® actuatorsystemen die worden gebruikt in zorgtoepassingen. De OneConnect-app geeft servicemonteurs en eindgebruikers een overzicht van belangrijke informatie over het systeem en over producten met LINAK-onderdelen.

Markeer je producten in de OneConnect-app, communiceer rechtstreeks met eindgebruikers en verbeter hun productervaring. De OneConnect-portal is je centrale toegangspunt voor het beheer van gebruikers, functies en diensten.

De OneConnect-portal is je centrale toegangspunt voor het beheer van de functies en services van OneConnect.

Aan de hand van de OneConnect-app kunnen monteurs producten zoeken en identificeren die aangeven of gepland onderhoud, reiniging of opladen nodig is, waardoor ze effectiever de juiste actie kunnen ondernemen. Met OneConnect loop je altijd één stap voor, zodat je klanten blijven voldoen aan de steeds hogere eisen van zorg, veiligheid en efficiëntie.

App met LINAK OneConnect™
 
 

Gebruiksvriendelijke en gratis OneConnect™ app

Je kunt de OneConnect app gratis downloaden in de App Store® en de Google Play™ Store. Hij detecteert automatisch producten die zijn uitgerust met een LINAK® Bluetooth®-systeem en toont de huidige status en aangepaste content zoals die geconfigureerd is in de OneConnect-portal. Kortom, een uiterst gebruiksvriendelijke oplossing. In deze systeemstatussen is allerlei kritische systeeminformatie opgenomen, zoals batterij-bijna-leeg, systeemfout, en of er onderhoud of reiniging nodig is. Ook kun je, via software van LINAK, deze statussen aanpassen aan je specifieke toepassing en omgeving.

De QR-code die linkt naar OneConnect in de App storeDownload vanuit de App Store®

De QR-code die linkt naar OneConnect in GooglePlay StoreDownload vanuit Google Play™

 
 

Schoonmaken nodig

Servicehulp

 

Service vereist

Help-inhoud aanpassen

 
 

Veilige en gecontroleerde toegang tot systeeminformatie

Gebruik de OneConnect-portal om monteurs veilig toegang te geven tot systeeminformatie in je toepassingen. Met gedetailleerde en veilige weergaven van werking en status van de toepassing los je problemen op en identificeer je de onderliggende oorzaak van informatie over de systeemstatus.

 

Stem OneConnect helemaal op jóu af

De OneConnect-portal biedt de mogelijkheid om app-content op maat te maken en belangrijke informatie rechtstreeks naar eindgebruikers te sturen. Gebruik de portal om je logo en productafbeeldingen toe te voegen en productspecifieke informatie te verstrekken, zoals beknopte gidsen, gebruikershandleidingen, instructievideo's, contactinformatie en dergelijke.

 

Desktop en app met LINAK OneConnect™

 

Het OneConnect™-platfom biedt jou en je klanten tal van voordelen

  • Een digitaal platform waarmee je klanten steeds soepeler kunnen omgaan met je producten - bedrijfsklaar en aanpasbaar voor je eigen vakgebied
  • Een gratis app met realtime systeemstatus - voor efficiënt ingrijpen
  • Veilige toegang voor monteurs tot nauwkeurige systeeminformatie - probleemoplossing of onderhoud gaat snel en simpel, zonder extra hardware
  • Geef de app je eigen merkidentiteit en content - verbeter de merkherkenning en vereenvoudig de toegang tot productspecifieke informatie

OneConnect™ voegt waarde toe aan je organisatie en verbetert de gebruikerservaring.

Neem contact op met een LINAK- vertegenwoordiger om samen te bekijken wat OneConnect voor jou kan betekenen.

Het woordmerk en de logo's van Bluetooth® zijn geregistreerde handelsmerken van Bluetooth SIG Inc. en elk gebruik van dergelijke merken en logo's door LINAK® is onderlicentie.

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.