Actuatorsystemen voor huishoudelijke keukens en werkplekken 

LINAK biedt de omvangrijkste productreeks op de markt als het gaat om elektrische lineaire actuatoren voor kantoren, werktafels, keukens en winkelinterieurs in het algemeen. Onze actuatorsystemen zijn volledig inpasbare systemen in de breedste zin des woords. Deze systemen zijn gemakkelijk te integreren in elk bureau, elke balie, elke keukenkast en elke werktafel. Deze creëren een hoogst verstelbare ergonomische werkplek, met als doel om zowel de gezondheid als de productiviteit van de gebruiker te verbeteren.

Vier verschillende motorsystemen voor verschillende behoeften
Als u een of meer actuatoren combineert met een controlebox en een handbediening, dan heeft u een systeem. Er zijn talloze systeemoplossingen mogelijk. Deze vallen echter allemaal in een van de vier volgende categorieën:

Inline kolomsystemen: wat inhoudt dat de motorunit is geïntegreerd binnen in de kolom waardoor de kolom een slank uiterlijk krijgt.

Motorhuisystemen: wat inhoudt dat de motor een hoekvormige unit aan de bovenzijde van het product is waarmee een eenvoudige manier wordt geboden om een topframe te bouwen – van uw eigen ontwerp of LINAK Kick & Click™.

Ingebouwde actuatorsystemen: de ideale keus als u de geleiding rondom het actuatormechanisme zelf wilt ontwerpen en bouwen. Geeft u volledige ontwerpvrijheid.

Baselift systemen: compacte hefunits die gewoonlijk worden geïnstalleerd in de basis van de toepassing. De units hebben een afstelbereik van 100 mm, wat in voldoende mate passend is voor de meeste gebruikers in een zit-sta-situatie of zit-zit-situatie.

Nieuws en artikelen

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

– Wij zijn geen orakel, maar we zijn wel experts in actuatortechnologie. Vraag ons gerust alles wat u hierover wilt weten.