Contact us here
Over innovatie bij LINAK

Innovatie


Innovatie zit in ons DNA. Wij denken graag innovatief en beschikken over het vermogen om dit op alle niveaus tot werkelijkheid te maken. We improve your life door nieuwe ideeën om te zetten in de oplossingen van morgen.

Waardepictogram Innovatie
 

 

Innovatie betekent dat geweldige ideeën worden gerealiseerd
LINAK is geworteld in een innovatief idee – de elektrische actuator – en hieruit zijn in de afgelopen decennia talloze nieuwe innovatieve producten en complete systemen voortgekomen.

Onze gehele organisatie is gebouwd vanuit de gedachte om nieuwe ideeën om te zetten in innovatieve producten. De cultuur bij LINAK stelt iedereen in staat om nieuwe ideeën te presenteren, trends te volgen en behoeften in de markt te identificeren. 

Met ervaren en uiterst deskundige engineers overal ter wereld beschikken wij over het beste fundament om betekenisvolle oplossingen en waardeverhogende producten voor onze klanten te creëren.  

Dit is wat nodig is om het leven van consumenten en eindgebruikers overal ter wereld daadwerkelijk te verbeteren.

Elke individuele werknemer bij LINAK weet dit en wij delen allemaal de verantwoordelijkheid. 

 
 
“Volgens mij vieren we al spoedig onze 25e verjaardag met LINAK. Dit is een realiteit omdat zij hoogwaardige producten leveren, in staat zijn innovatief te denken en de trends op de markt volgen.”
Lars Philip Knudsen, CEO, Able Nordic A/S
 
John H. Frost, EVP, LINAK A/S

“Grote ideeën voor succesvolle producten komen zelden alleen van één enkel persoon of één enkele afdeling. De enorme successen zijn meestal geworteld in solide nieuwe technologie die wordt gebruikt om waardeverhogende oplossingen te ontwikkelen voor onze klanten of de ontdekking van marktbehoeften die over het hoofd zijn gezien, in combinatie met technologische innovaties. Waarlijke innovatie is een groepsinspanning – iedereen hier levert een bijdrage.”
- John H. Frost, EVP, LINAK A/S

 
Peter Gravesen

“Wanneer wordt gewerkt aan de implementatie van nieuwe technologieën, houden wij het proces liefst zo open als mogelijk is. Wij nodigen vaak mensen uit de gehele organisatie uit – mensen met speciale competenties, degene met het originele idee en af toe externe experts. Wij doen dit om ervoor te zorgen dat wij bouwen op bestaande ervaring en geen belangrijke details missen. Op deze wijze leren wij allemaal wat nieuw is, en kunnen onze klanten er zeker van zijn dat zij voorop lopen in de markt wanneer zij samenwerken met LINAK.”
- Peter Gravesen, Senior PM, R&D, LINAK A/S 

 
 
Over LINAK - Innovatie zit in ons DNA

Innovatie zit in ons DNA
De gehele organisatie van LINAK is gebouwd op innovatie. Wat we maken wordt – vaak samen met onze klanten – steeds weer onder de loep gelegd en verbeterd, van productontwikkeling tot geoptimaliseerde processen en logistiek in de leveringsketen. Wij moedigen elke individuele werknemer aan om innovatief te zijn.
Lees meer...

 

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen