Contact us here

Governance

De toewijding aan onze waarden is de drijfveer achter onze cultuur en bepaalt uiteindelijk de manier waarop we zakendoen. We stellen onze mensen in staat het onderscheid te maken en leggen zo de besluitvorming dicht bij de klant en diens uitdagingen. Het vertrouwen van onze klanten betekent alles voor ons en wij zijn er trots op om wereldwijd te worden erkend als een vertrouwenwekkende partner. Ons framework voor wereldwijde bedrijfsethiek, ons compliancebeleid en onze gedragscode vormen de basis voor dat vertrouwen.

 

Bedrijfsgedrag en ethiek

 

Onze richtlijnen over hoe we zakendoen en onze gedragscode zorgen ervoor dat onze inspanningen ethisch en systematisch zijn, met transparante procedures en een sterke verantwoordelijkheid voor acties. Dit geldt voor zowel onze medewerkers als onze zakenpartners en leveranciers die namens ons activiteiten ontplooien.

 
 

Werknemers van LINAK in fabriek

 
 

Beleidslijnen

We willen de gezondheid, het welzijn en de veiligheid van onze medewerkers en andere belanghebbenden beschermen en de impact van onze activiteiten op het milieu verminderen. Ons beleid stelt onze mensen in staat doelgericht te werken en succes te boeken in hun loopbaan en leven, terwijl ze ons ook helpen om onze doelen voor groei en ESG te bereiken.

Milieu-, kwaliteits- en werkomgevingsbeleid

 

Sociaal verantwoordelijk ondernemen

Als vertrouwde en betrouwbare partner rekenen klanten op ons en onze producten, niet alleen vanwege hun kwaliteit, maar ook in de manier waarop ze zijn gemaakt op een milieuvriendelijke en maatschappelijk verantwoorde manier. Dit komt niet alleen door de voortdurende verbetering van onze producten en oplossingen, maar ook door de manier waarop we ze verantwoordelijker maken. Wij baseren onze beslissingen op gezond verstand en stapsgewijze verbetering. Daarom werkt LINAK® actief op vijf belangrijke gebieden:

  • We improve your life
  • Wij zorgen voor elkaar
  • Wij dragen zorg voor het milieu
  • We zijn lokaal actief met de wereld op ons netvlies
  • Wij scheppen verwachtingen
 

Corporate social responsibility §99a – 2024

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen