Contact us here
Displayverstellingen

Display- en monitorverstellingen

De kolomsystemen van LINAK bieden een gemotoriseerde hoogte- en hoekverstelling van display- en monitorverstellingen in klaslokalen, vergaderzalen, directiekamers en radio/TV-studio’s.

Display- en monitorverstellingen

Oplossingen voor display- en monitorverstellingen

De trend is duidelijk. Interactieve schermen en displays worden steeds meer gebruikt in klaslokalen, directiekamers en studio’s om een creatieve werkomgeving te realiseren. Er is elektrische verstelling nodig om voor iedereen een optimale kijkhoek tot stand te brengen en het scherm toegankelijk te maken. Hiervoor de oplossingen LINAK gebruiken levert veel voordeel op.

  • Betrouwbaar omhoog verstellen met behulp van sterke kolomsystemen
  • Geluidsarm systeem dat gemakkelijk kan worden geïnstalleerd 
  • Ontwerpvrijheid met compacte oplossingen

Moderne scholen streven naar het creëren van leeromgevingen die studenten voorbereiden op een werksituatie op basis van teamwork en samenwerking. Schoolborden en eenrichtingscommunicatie zijn dingen uit het verleden. Met de actuatoroplossingen van LINAK kunnen schermen en monitors van schoolbord grootte soepel worden versteld, zodat tijdens vergaderingen en leersessies meer interactie mogelijk is.

Vertrouw op sterke en duurzame oplossingen
Schermen en monitors worden groter en groter. De noodzaak van duurzame oplossingen wordt daarom urgenter wanneer verstelbaarheid wordt toegevoegd aan een systeem op locaties zoals conferentiezalen. Daarom worden actuatoren van LINAK grondig getest voordat deze de fabriek verlaten. Hiermee kunnen grote en zware schermen niet alleen soepel en geluidsarm worden versteld, maar ook nog eens jaren achtereen.

Kies voor een geluidsarme oplossing die gemakkelijk is te installeren
De verstelling van het scherm in de vergaderzaal of het klaslokaal moet zo geluidloos mogelijk zijn om het creatieve momentum te kunnen behouden. De productenportfolio van LINAK biedt u een reeks uiterst geluidsarme oplossingen met het compacte kenmerkende ontwerp van LINAK. Onze oplossingen zijn gemakkelijk te installeren en intuïtief in het gebruik. 

Behoud de vrijheid van ontwerp met compacte oplossingen
Met het compacte ontwerp van LINAK houdt u de controle over het algehele ontwerp, of u nu meubels voor directiekamers of interactieve vergaderzalen uit het hogere segment maakt. Met het brede scala aan kolommen, waarbinnen de actuator is “verborgen”, is bijvoorbeeld beweging mogelijk zonder concessies te doen.

Lees meer
Display- en monitorverstellingen

Het woordmerk en de logo's van Bluetooth® zijn geregistreerde handelsmerken van Bluetooth SIG Inc. en elk gebruik van dergelijke merken en logo's door LINAK® is onderlicentie.

Compacte serie DESKLINE controleboxen van LINAK stellen de norm play-icon

De compacte serie DESKLINE controleboxen van LINAK stellen de norm

Bestanden

Focus op display- en monitorstandaards

Verbeter communicatie door elektrische beweging toe te voegen aan display- en monitorstandaards – zorg dat uw boodschap op ooghoogte overkomt.

DESKLINE productoverzicht

Produceert u bureaus, tafels of balies waar mensen aan/achter werken, dan creëert u met een in hoogte verstelbare elektrische actuator beslist een voorsprong op de concurrentie en krijgt uw business een boost.

DESKLINE kwaliteit maakt het verschil

Wij hanteren componenten van hoge kwaliteit, geavanceerde productielijnen en de strengste testnormen in deze industrie: we leveren hoogstaande kwaliteit.

Displayverstelling toepassingen

De kolomsystemen van LINAK bieden een hoogte- en kantelverstelling van monitoren in auditoriums, showrooms, vergader- of conferentieruimtes en huiskamers.

Lees meer

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen