Contact us here
Industriële automatisering

Industriële automatiseringsoplossingen

Actuatoren van LINAK zorgen voor intelligente beweging, precieze afstelling en nauwkeurige belasting binnen moderne industriële automatisering.

Actuatoroplossingen voor industriële automatisering

Grotere efficiëntie is een van de primaire trefwoorden in moderne industriële productie. Organisaties zoeken naar nieuwe manieren om de productie te optimaliseren en het energieverbruik te verminderen. Tegelijkertijd eisen wetgeving en vakbonden betere ergonomie voor werknemers om absentie vanwege ziekte of letsel te verlagen. Met intelligente elektrische actuatoren kun je beide doelstellingen bereiken door:

  • Over te gaan op energiearme onderhoudsvrije elektrische actuatoren
  • Te kiezen voor intelligente actuatoren, die zijn getest en goed bevonden om ruwe omstandigheden te weerstaan
  • Gebruik te maken van aangepaste oplossingen die gemakkelijk kunnen worden geïnstalleerd en de ergonomie verbeteren

Elektrische actuatoren kunnen je toepassing verbeteren, of je nu soldeerovens, verpakkingsmachines, lasapparaten of textielmachines, doorvoerlijnen, of transportbandsystemen gebruikt. Actuatoren van LINAK® helpen bijvoorbeeld om hoogte af te stellen, materialen nauwkeurig te laden of een snelle hermontage uit te voeren voor aanpassing aan variaties in grootte – allemaal om de ergonomie te verbeteren voor werknemers terwijl de kosten laag worden gehouden.

Bespaar op energie en duur onderhoud
Oplossingen van LINAK maken, anders dan bij andere actuatorsystemen, geen gebruik van slangen, pompen of compressors. Dit betekent niet alleen dat er geen risico bestaat dat er olie wordt gelekt, maar ook dat geen onderhoud nodig is, uitval tot een minimum beperkt blijft en de levensduur van de actuator aanzienlijk langer wordt. En het verbruik van standby-energie is bovendien bijna nul, wat deze actuatoren tot de meest kostenefficiënte oplossing maakt.

Gebruik duurzame actuatoroplossingen met intelligentie
Actuatoren van LINAK ondergaan tests voordat zij voor verkoop beschikbaar komen. Deze actuatoren zijn ontworpen om zelfs in zeer ruwe omgevingen te werken en zijn bestand tegen wassen, zonder de fijnere elektronica binnenin te beschadigen. Dit is belangrijk, niet alleen om tijdrovende uitval te voorkomen, maar ook om ervoor te zorgen dat werknemers veilig kunnen werken.

Maak installatie gemakkelijk en bied verbeterde ergonomie
De installatie van elektrische actuatoren is heel gemakkelijk, omdat hiervoor slechts een stroomsnoer en een datakabel benodigd zijn waarmee de actuatoren worden aangesloten op de industriële machine. Oplossingen van LINAK kunnen worden afgestemd op vrijwel elke industriële machine, en laten zich gemakkelijk integreren in bijna elk bestaand besturingssysteem. Dit betekent een aanzienlijk betere ergonomie.

Actuatoroplossingen van LINAK - Perfecte beweging voor industriële automatiseringstoepassingen play-icon

Actuatoroplossingen van LINAK - perfecte beweging voor industriële automatiseringstoepassingen

Onbreekbaar play-icon

Onbreekbaar

Bestanden

Focus op industriële automatisering

In deze brochure tonen wij allerlei opties voor het plaatsen van actuatorsystemen, waarmee productiviteit in industriële automatisering een boost krijgt.

TECHLINE productoverzicht

Ontdek de grote diversiteit in krachtige en solide producten van TECHLINE. Duurzaam gebouwd, voor zwaar werk en voor gebruik in moeilijke omstandigheden.

LINAK test brochure

In het testcentrum van LINAK ondergaat elke component in elke actuator een uitgebreide reeks testen. In deze brochure leest u er meer over.

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen