Contact us here
Industriële automatisering

Verpakkingsmachines

Door machines aan te passen aan verschillende productvormen en -formaten zorgen de elektrische actuatoren van LINAK voor intelligente automatisering van verpakkingsprocessen.

Verpakkingsmachines

Alles-in-één actuatoren voor verpakkingsmachines

In de industriële verpakkingsindustrie neemt de behoefte aan automatisering hand over hand toe. Flexibiliteit speelt een sleutelrol en de mogelijkheid om machines snel aan te passen voor verschillende verpakkingsgroottes en -vormen heeft voorrang. Daar komen echter vaak complexe systemen bij kijken, en dus ook grote investeringen. Maar met elektrische actuatoren beschikt u over een betrouwbare oplossing, met tal van voordelen die u een voorsprong geven op de concurrentie.

  • Een groen en schoon systeem met een laag energieverbruik
  • Alles-in-één oplossingen die nauwelijks onderhoud vergen
  • Kosten-efficiënte oplossingen van lokale leveranciers

De slogan “groter, beter, sneller” zit de huidige verpakkingsindustrie als gegoten. De algemene trend gaat in de richting van elektriciteit; klanten willen machinehoogtes kunnen monitoren en nauwkeurig aanpassen, veiligheidsdeksels kunnen optillen of objecten als sluitapparaten nauwkeurig kunnen positioneren. Alles uiteraard met minimaal tijdverlies. 

Maak 't groen en bespaar energie
Elektrische actuatoren hebben geen energie-slurpende compressoren of oliepompen. Dit betekent dat de actuator in de stand-by modus – als hij dus niet beweegt – nagenoeg geen energie verbruikt. Verder hebben elektrische actuatoren geen zwakke plekken als slangaansluitingen en lekken ze dus evenmin milieuvervuilende en vlekkenmakende olie. Actuatoroplossingen van LINAK laten de kleinst mogelijke CO₂-voetprint achter.

Geniet van geavanceerde eenvoud en minder onderhoudskosten
Onderhoud is niet nodig omdat er geen slangen, pompen en compressoren aan te pas komen. Bovendien zijn ze, door het compacte ontwerp van LINAK en de veelheid aan formaten, veel makkelijker te installeren dan andere actuatoren. Is hij eenmaal geïnstalleerd, dan integreert de slimme oplossing met vrijwel elk besturingssysteem, met betere bewaking, meer besturingsopties en verhoogde automatisering tot gevolg.

Verlaag de kosten en verminder stilstand tot een minimum
In vergelijking met andere soorten actuatoren hebben die van LINAK minder mechanische onderdelen. Alle producten worden grondig getest voordat ze op de markt komen; dat betekent minder slijtage, een langere levensduur en beduidend minder stilstand. Met hun eenvoudige integratie en alles-in-één-configuratie zijn onze oplossingen eenvoudig en plug&play, terwijl de overal aanwezige experts van LINAK altijd dichtbij zijn om u te helpen bij het vinden van de meest kostenefficiënte oplossing.

Lees meer
Lineaire actuator LA12
Elektrische actuatoren van LINAK - nauwkeurige beweging in verpakkingsmachines play-icon

Elektrische actuatoren van LINAK - nauwkeurige beweging in verpakkingsmachines

Actuatoroplossingen van LINAK - Perfecte beweging voor industriële automatiseringstoepassingen play-icon

Actuatoroplossingen van LINAK - perfecte beweging voor industriële automatiseringstoepassingen

Bestanden

Focus op industriële automatisering

In deze brochure tonen wij allerlei opties voor het plaatsen van actuatorsystemen, waarmee productiviteit in industriële automatisering een boost krijgt.

TECHLINE productoverzicht

Ontdek de grote diversiteit in krachtige en solide producten van TECHLINE. Duurzaam gebouwd, voor zwaar werk en voor gebruik in moeilijke omstandigheden.

LINAK test brochure

In het testcentrum van LINAK ondergaat elke component in elke actuator een uitgebreide reeks testen. In deze brochure leest u er meer over.

Industriële automatiseringsoplossingen

Actuatoren van LINAK zorgen voor intelligente beweging, precieze afstelling en nauwkeurige belasting binnen moderne industriële automatisering.

Lees meer

Video's die verband houden met verpakkingsmachines

Meer info over de elektrische actuatortechnologie zoals die wordt gebruikt bij verpakkingsmachines. Bekijk onze video's voor nieuwe inspiratie!

Onbreekbaar play-icon

Onbreekbaar

Actuatoroplossingen van LINAK - Perfecte beweging voor industriële automatiseringstoepassingen play-icon

Actuatoroplossingen van LINAK - perfecte beweging voor industriële automatiseringstoepassingen

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen