Contact us here
Keukens

Keuken – opslag

Met actuatoren van LINAK brengt u opbergplanken omhoog en omlaag in multifunctionele keukentafeleilanden.

Keuken – opslag

Creëer een slimme opbergruimte in de keuken met actuatoroplossingen

In eigentijdse woonhuizen worden keukens en woonkamers steeds vaker samengevoegd. Ook tijdens het koken en bereiden van maaltijden willen mensen gezellig bij elkaar zijn, en daarom moeten keukenontwerpers nieuwe wegen inslaan. Functionaliteit en het gebruik van ruimte zijn in dit verband belangrijke zaken. Actuator- en kolomsystemen van LINAK geven u de ruimte om slimme opbergoplossingen voor uw keukens te creëren, en bieden diverse waardevolle voordelen.

  • Gemakkelijke integratie in uw algehele ontwerp
  • Betrouwbare en elegante systemen om unieke oplossingen te creëren
  • Wereldwijde partner met groot marktinzicht

‘Smart living’ gaat allemaal om het meeste halen uit wat u hebt. Optimalisatie van het gebruik van ruimte in keukens vormt onderdeel van deze trend. Niet-gebruikte dingen verbergen op de opbergplanken binnen keukentafeleilanden is slechts één idee. Wat uw idee ook is, de elektrische actuatorenystemen van LINAK zijn perfect voor ‘smart living’ en kunnen u helpen de vrije ruimte in uw opbergtoepassing voor uw keuken te benutten.

Bied beweging voor opbergplanken zonder afbreuk te doen aan het ontwerp
Met het compacte productontwerp van LINAK integreert u de verstelbaarheid in uw toepassing zonder afbreuk te doen aan het algehele keukenontwerp. Onze brede productenportfolio stelt u in staat een oplossing te bedenken voor elk denkbaar idee en elke mogelijke wens of behoefte.

Vertrouw op beproefde en geteste actuatoren en kolommen voor unieke oplossingen
Alle producten worden grondig getest voordat ze de fabriek verlaten. Dit geeft u de ruimte om verstelbare toepassingen aan te bieden met een lange levensduur en minimaal onderhoud. Duurzaamheid, soepele en geluidsarme beweging, evenals intuïtieve besturingselementen geven u een elegante oplossing voor uw unieke opbergtoepassing.

Werk samen met een wereldwijde partner die een schat aan ervaring heeft
Al meer dan 30 jaar ontwikkelt en produceert LINAK geavanceerde elektrische actuator systemen. Met dochterondernemingen overal ter wereld en geautomatiseerde productie in Europa, Azië en de VS bieden wij een groot marktinzicht, maar luisteren wij ook graag naar wat u wilt.

Lees meer
Keuken opslagsysteem

Bestanden

Focus op keukens

Til uw keuken naar nieuwe hoogtes Als 't gaat om het creëren van de keuken van de toekomst is, aan de hand van elektrische beweging, the sky the limit.

Zet de keuken in beweging

Op het werk of thuis, een gezonde werkhouding is belangrijk bij alles wat we dagelijks doen. Daarom ontwikkelde LINAK Baselift: om keukenbladen in hoogte te kunnen aanpassen.

DESKLINE productoverzicht

Produceert u bureaus, tafels of balies waar mensen aan/achter werken, dan creëert u met een in hoogte verstelbare elektrische actuator beslist een voorsprong op de concurrentie en krijgt uw business een boost.

DESKLINE kwaliteit maakt het verschil

Wij hanteren componenten van hoge kwaliteit, geavanceerde productielijnen en de strengste testnormen in deze industrie: we leveren hoogstaande kwaliteit.

Keuken toepassingen

Actuatorsystemen van LINAK creëren een hoogteverstelling van werkbladen en tafels, evenals beweging van werkbladafzuiging en planken in moderne keukens.

Lees meer

Opbergsystemen voor de keuken

De behoefte aan optimaal gebruik van opbergruimte in moderne keukens vraagt om creatieve oplossingen. LINAK biedt diverse innovatieve systeemoplossingen voor verstelbare opbergtoepassingen. Deze systemen zijn gebaseerd op geluidsarme inline kolommen, motorhuiskolommen of ingebouwde actuatoren.

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen