Contact us here

Pally en MyRobot.cloud

Pally en MyRobot.cloud worden aangestuurd door Rocketfarm. Je kunt de ELEVATE™ hefkolom voor cobotpallettiseren bedienen met de Pally URCap, of MyRobot.cloud gebruiken om je palletiseeroplossing te simuleren..

 

Pally: Gebruiksvriendelijke palletiseersoftware voor cobots van Universal Robots

De ELEVATE hefkolom in de Pally URCap maakt palletiseren gemakkelijk en minder tijdrovend.

Pally is toonaangevende software voor cobotpalletisering. Dankzij de Pally URCap is integratie met Universal Robots mogelijk en kun je cobot zonder code en gebruiksvriendelijk installeren en bedienen.

Pally is een must voor eenvoudig palletiseren met UR cobots, omdat het voorziet in:

Logo voor Pally, palletiseersoftware van Rocketfarm
 
  • Gebruiksvriendelijke interface: Binnen enkele minuten maak je geavanceerde palletpatronen.
  • Hogere productiviteit: Kies verschillende soorten dozen in hetzelfde patroon, kies meerdere items tegelijk, stapel naar hogere niveaus enz.
  • Grotere flexibiliteit: Je kunt makkelijk onderdelen vervangen of installeren en schakelen tussen patronen zonder de software opnieuw te programmeren.
 

Aan de slag met Pally

 

MyRobot.cloud: Een digitale twin-simulatietool voor je palletiseeroplossing

MyRobot.cloud is de cloudgebaseerde palletiseeroplossing van Rocketfarm. Hiermee kun je je palletiseerprojecten opzetten met de ELEVATE hefkolom. Het is ontworpen om alle fasen van de levenscyclus van de palletiseeroplossing te stroomlijnen en te verbeteren.

Met deze tool kun je een digitale twin maken van je palletiseerproject. Hierdoor kun je vanaf elke locatie je patroon simuleren en verifiëren en het programma uploaden naar je hardware.

Voordelen van MyRobot.cloud:

Logo voor MyRobot.cloud, een digitale twin-simulatietool voor je palletiseeroplossing, van Rocketfarm
 
  • Creëert een digitale twin van je palletiseeroplossing:° simuleer en optimaliseer je patroon voordat je het uploadt naar de hardware.
  • Maakt 'proof of concept' mogelijk: Test en verander je project snel, bijvoorbeeld door verschillende formaten cobots in combinatie met de ELEVATE hefkolom te testen.
  • Stimuleert de verkoop: Je kunt effectievere verkoopgesprekken aangaan, waarbij je een palletiseerproject kunt testen en verifiëren met een digitale twin van de oplossing.
 

Ontdek meer over MyRobot.cloud

 

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen