Contact us here
Nieuws 9 juli 2019

Hoe een goede ergonomie te creëren in productieomgevingen

Voor de Franse specialist Neoditech is het een kerntaak geworden om voor werknemers in werkplaatsen of op industriële productielocaties superieure ergonomische oplossingen te leveren. LINAK® speelt hierbij een centrale rol met de benodigde beweging.

Hoe een goede ergonomie te creëren in productieomgevingen

Iedereen die in de industriële fabricage werkt, stelt optimale ergonomie rondom zijn of haar werkstation zeer op prijs. Veel te veel fabrieksarbeiders overal ter wereld hebben te kampen met musculoskeletale aandoeningen. Het spreekt daarom voor zich dat in de afgelopen tien jaar steeds meer aandacht is uitgegaan naar de preventie hiervan. Fysieke spanning tot een minimum terugbrengen voor werkenden achter industriële werkstations is waar een begin moet worden gemaakt.

De Franse specialist op het gebied van ergonomische bewegingsoplossingen, Neoditech, probeert de juiste oplossingen te ontwikkelen voor diverse soorten werkstations op industriële productielocaties. Door gebruik te maken van industriële actuatoren van LINAK® heeft het bedrijf, bijvoorbeeld, een efficiënte assemblage-arm uitgevonden, waarmee de werknemers van een klant op soepele en gelijkmatige wijze werkstukken tot 200 kilogram kunnen bewegen. 

Als u meer wilt weten over hoe Neoditech hun klanten heeft geholpen, kunt u het volledige verhaal over hun assemblage-arm ERGO360 hier lezen.

 

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen