Contact us here
Nieuws 1 december 2020

We durven het te zeggen... het meest opwindend nieuws dit jaar als het gaat om tilliften voor patiënten

De nieuwe generatie LIFT-systemen van LINAK tilt de prestatie naar het volgende niveau. Functionaliteit was nog nooit zo gestroomlijnd met dit volledig nieuwe ontwerp van eenvoud en gebruikersvriendelijkheid. Het ontwerp van de serie LIFT-producten is eenvoudig, compact en strak.

LINAK LIFT50™ - Nurse

De nieuwe LIFT™-oplossing – tilt uw volgende project naar een hoger plan.

Ontworpen om uw volgende tilliftproject naar een hoger plan te tillen

Ontwerp is meer dan alleen een mooi uiterlijk. Het gaat erom u te helpen producten te maken die de gebruiker gemakkelijk kan schoonmaken, moeiteloos kan lezen en waarmee een duidelijke communicatie mogelijk is. Voor ons betekent ontwerp niets zonder de menselijke touch. Welkom bij de LIFT™-serie, ontworpen met de zorgverlener in gedachten.

Eenvoudig en functioneel

Ergonomisch ontworpen om de fysieke belasting en stress van dagelijkse taken te verminderen. Met een gestroomlijnd uiterlijk en praktische gebruikersvriendelijke interfaces wordt het leven met de nieuwe LIFT™-serie minder gecompliceerd.

Veiligheid door middel van bescherming

Hygiëne handhaven is cruciaal om het risico van infectie tot een minimum te beperken. Ziekenhuizen en zorginstellingen zoeken naar oplossingen die nu en in de toekomst hulp kunnen bieden. U kunt nu tilliften ontwerpen die goed bestand zijn tegen zeer natte omstandigheden om uw klanten te helpen bij onze gemeenschappelijke strijd tegen bacteriën. Met de IPX6-classificatie van de LIFT™-serie bent u in staat om tilliften te ontwerpen die vanuit elke richting krachtige waterstralen kunnen weerstaan.

LINAK LIFT50™
 

Prestatie met een turboboost

Tijd is kostbaar voor drukke zorgverleners en hun tijd kunnen zij beter besteden aan patiënten, niet aan het verplaatsen van liften naar een bepaalde positie. Daarom hebben wij een turboboost-functie geïntegreerd om de workflows sneller te maken zonder in te boeten aan veiligheid.

Klaar voor de communicatiemogelijkheden van morgen

Profiteer van onmiddellijke programmering voor uw volgende toepassing. Met SoftCon2™ is het mogelijk dat u op afstand kunt werken met een technicus van LINAK® die uw software in real-time volgens uw wensen kan afstemmen en aanpassen terwijl u in uw eigen werkplaats of lab het resultaat ziet en test. En met draadloze bediening en Bluetooth® voor toekomstige mogelijkheden zoals gegevensuitwisseling en service bent u klaar voor de volgende stap op uw digitale reis.

Behoud uw voorsprong

In een snel veranderende wereld moet u in beweging blijven om uw voorsprong te behouden. LINAK, als de eerste en grootste leverancier van actuatorsystemen, heeft tientallen jaren ervaring en expertise opgedaan om precies dát te doen: in beweging blijven. Onze waardevolle oplossingen bereiden onze klanten voor op de uitdagingen van morgen met flexibele systemen die u relevant en op voorsprong houden als het gaat om efficiëntie, betrouwbaarheid en gebruikerservaring. Blijf in beweging met LINAK.

LINAK LIFT50™ - Nurse

LINAK.com/LIFT

Het woordmerk en de logo's van Bluetooth® zijn geregistreerde handelsmerken van Bluetooth SIG Inc. en elk gebruik van dergelijke merken en logo's door LINAK® is onderlicentie.

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen