Contact us here
Nieuws 23 september 2022

LINAK Product Selector: Jouw shortcut naar de juiste actuator

Met de introductie van de LINAK® Product Selector hebben we het voor jou makkelijker gemaakt om de juiste actuator voor jouw project te vinden. Vind de relevanste actuatoren voor talloze industriële applicaties binnen een paar klikken.

Tijdens de ontwikkelingsfase van een project kan het tijdrovend zijn om de juiste componenten te vinden. Deze nieuwe digitale tool maakt het zoeken én vinden van je opties online nog makkelijker. Hiermee gaat het process gemakkelijker en wordt je geholpen bij het maken van de juiste keuzes. 

Relevante zoekfuncties met onmiddellijke dynamische resultaten

Tegenwoordig is het normaal om waardevolle uren online te besteden met het afwegen van de voor- en nadelen van verschillende oplossingen én het nakijken van de technische specificaties om de optimale actuator te vinden voor een specifiek project. Om het process te vergemakkelijken hebben we een tool ontwikkeld die het process versneld. Naast de aangeboden criteria die je toepassing nodig heeft zoals belasting, snelheid en slaglengte, is het ook mogelijk om de IP rating, voltagen en interface te selecteren. De selector is dynamisch, wat ervoor zorgt, dat de resultaten meteen worden geupdate. Vanaf dan kun je dieper in de resultaten duiken en alle data sheets nalezen. Je kunt zelfs 3D afbeeldingen van je custum actuator creëren. De eerste versie van de Product Selector omvat een reeks industriële actuators en de tool zal binnenkort worden uitgebreid tot andere producten en segmenten.

Probeer nu de Product Selector of contact je lokale LINAK kantoor voor meer informatie

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen