Contact us here
Techniek & trends

Gratis poster

Het is belangrijk om tijdens het werk in beweging te blijven om lichamelijke en mentale klachten te voorkomen. In onze gratis poster kunt u eenvoudige oefeningen terugvinden om nek- en/of rugklachten te voorkomen danwel te verminderen.

Download poster

Beweging is een essentieel onderdeel van onze dag, zonder voldoende beweging kunt u dan ook klachten ervaren. Het is daarom belangrijk om tijdens het werk in beweging te blijven, maar dit is niet altijd even gemakkelijk. We hebben daarom een aantal oefeningen op een rij gezet die u eenvoudig tijdens het werk kunt uitvoeren om klachten te voorkomen danwel te verminderen. Download hier onze poster in A3 formaat met de geillustreerde en beschreven oefeningen.

Tip: Print hem uit en hang hem thuis of op kantoor op een zichtbare plek op om dagelijks herinnerd te worden om de oefeningen uit te voeren.

Benieuwd welke klachten u hiermee kunt voorkomen en welke voordelen u uit de oefeningen haalt? Bekijk dan onze gids. Hier staan tevens een paar tips in om u extra te motiveren.

 

6 tips van LINAK® voor een ergonomisch verbeterde werkdag play-icon

6 tips van LINAK® voor een ergonomisch verbeterde werkdag

Til ergonomie naar een hoger niveau play-icon

Til ergonomie naar een hoger niveau

Er zit leven in beweging play-icon

Er zit leven in beweging

Nieuwe manier van werken play-icon

Nieuwe werkmethoden

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen