Systeem

Geavanceerde actuatorsystemen voor comfort meubels

Een Advanced actuatorsysteem is bestemd voor bedden die niet alleen een verstelbare rug- en beenondersteuning naast de andere bekende functies van het Standard-systeem nodig hebben, maar ook extra functies als de favoriete stand, massage en extra opties voor de verstelling.

Wij weten als geen ander dat er een krachtig actuatorsysteem nodig is om een soepele en stille verstelling van een boxspringbed te verzekeren, zonder de matraskeuze te beperken. Daarom beschikken de Advanced versies van de LINAK® TWINDRIVE™ dubbele actuatoren over een hoge hefcapaciteit – tot wel 7.000 N om precies te zijn.

De Advanced versies van LINAK® TWINDRIVE™ zijn ook een “all-in-one”-concept – twee actuatoren in één unit met een geïntegreerde controlebox. De unit kan naadloos worden geïntegreerd – vaak in een comfortbed – zonder dat inbreuk wordt gemaakt op het algehele ontwerp. De Advanced dubbele actuatoren zijn ontwikkeld voor bedontwerpen waar extra actuatoren of accessoires gewenst zijn. Naast het lage geluidsniveau en de compacte inbouwmaat, waardoor onder het bed een maximale vrije ruimte wordt gecreëerd, worden de dubbele actuatoren ook geleverd met extra's als een geheugenfunctie om favoriete standen op te slaan.

TD is de korte benaming voor TWINDRIVE
Alle dubbele actuatoren van LINAK hebben ‘TD’ in hun naam. Dit is een korte benaming voor TWINDRIVE® en impliceert een product met de befaamde hoge kwaliteit van LINAK.

Systeemvarianten voor verschillende oplossingen
Met de Advanced versies van de innovatieve TWINDRIVE™ dubbele actuator, staan u ten minste twee verschillende systeemvarianten ter beschikking. Het hangt van uw algehele bedontwerp af welk systeem voor uw toepassing de juiste is.

TD4 Advanced is ideaal voor lattenbodems met behoefte aan verstelbare rug- en beenondersteuning.

TD5 Advanced is ideaal voor boxspringbedden vanwege de hefcapaciteit van max. 7.000 N en de behoefte aan verstelbare rug- en beenondersteuning.

 
Achter de schermen: LINAK® productie van dubbele actuatoren in Slowakije play-icon

Achter de schermen: LINAK® productie van dubbele actuatoren in Slowakije

LINAK handbediening HC40 TWIST™ voor verstelbare comfortbedden play-icon

LINAK handbediening HC40 TWIST™ voor verstelbare comfortbedden

LINAK handbediening HC40 FRAME voor verstelbare comfortbedden play-icon

LINAK handbediening HC40 FRAME™ voor verstelbare comfortbedden

Bestanden

HOMELINE productoverzicht

Ontdek de uiteenlopende TWINDRIVE systemen met een laag geluidsniveau en kleine inbouw afmetingen, die worden gebruikt in boxspring-bedden en bedden met lattenbodems.

Meer ruimte in uw comfortzone

LINAK snapt waarom actuatorsystemen voor consumentenbedden, die dagelijks functioneren, veilig en betrouwbaar moeten zijn. Bedfabrikanten kiezen met TWINDRIVE voor het juiste systeem.

Bed Control App – gebruiksvriendelijk en op maat te maken

Gebruik de Bed Control App als een nieuwe, onderscheidende optie voor draadloze handbediening. Lees de brochure om erachter te komen hoe u de app kunt aanpassen aan uw merk en hoe u kunt onderstrepen wie er eigenlijk zorgt voor het comfort dat uw klant ervaart.

HC40 TWIST™

Dit is een nieuwe generatie handbedieningen voor verstelbare comfortbedden - ontworpen met u in gedachten. Met de unieke gedraaide vorm zien de HC40 TWIST™ uitvoeringen er anders uit dan de tegenhangers van de HC40 FRAME™.