Systeem

Advanced-actuatorsystemen voor comfortmeubels

Een Advanced-actuatorsysteem is bestemd voor bedsystemen die niet alleen behoefte hebben aan rug- en beenondersteuning en de andere functies die bekend zijn van het Standard-systeem, maar ook aan extra functies zoals favoriete posities, massage en extra afstelling.

De Advanced-actuatorsystemen – dubbele of enkelvoudige – zijn gemaakt voor bedontwerpen waar extra actuatoren of accessoires gewenst zijn. Behalve dat de actuatorsystemen zich kenmerken door een laag geluidsniveau en kleine inbouwafmetingen, die voor een maximale vrije ruimte onder het bed zorgen, zijn deze systemen ook voorzien van extra geïntegreerde functies zoals een geheugen om favoriete posities te creëren, een geïntegreerde verlichting onder het bed en de mogelijkheid om extra afstellingen of massagemotors toe te voegen.

De systemen kunnen naadloos worden geïntegreerd – vaak in een comfortbed – zonder dat inbreuk wordt gemaakt op het algehele ontwerp.

Systeemvariaties voor verschillende oplossingen
Met de Advanced-uitvoeringen van zowel de innovatieve dubbele LINAK TWINDRIVE® actuator evenals de compacte en krachtige enkelvoudige Advanced-actuatorset LA18 IC heeft u vele verschillende systeemvarianten. Het hangt van uw algehele bedontwerp af welk systeem voor uw toepassing de juiste is.

De TD4 Advanced is ideaal voor lattenbodems met een behoefte aan verstelbare rug- en beenondersteuning.

De TD5 Advanced is ideaal voor boxspringbedden vanwege de hefcapaciteit van max. 7000 N en de behoefte aan verstelbare rug- en beenondersteuning.

De enkelvoudige actuatorset LA18 IC Advanced is geschikt voor elk bedtype dat speciaal ontwikkeld is voor enkelvoudige actuatoren aangezien elke LA18 IC tot 6000 N kan duwen. De IC-technologie vergt weinig kabels en onderdelen die moeten worden gemonteerd in vergelijking met andere enkelvoudige actuatorsystemen. Deze oplossing ondersteunt een verstelbare rug- en beenondersteuning, evenals de optie om extra verstelbaarheid toe te voegen, zoals voet- of nekverstelling. U kunt ook direct favoriete posities opslaan en een massagefunctie toevoegen.

 
Achter de schermen: LINAK® productie van dubbele actuatoren in Slowakije play-icon

Achter de schermen: LINAK® productie van dubbele actuatoren in Slowakije

LINAK handbediening HC40 TWIST™ voor verstelbare comfortbedden play-icon

LINAK handbediening HC40 TWIST™ voor verstelbare comfortbedden

LINAK handbediening HC40 FRAME voor verstelbare comfortbedden play-icon

LINAK handbediening HC40 FRAME™ voor verstelbare comfortbedden

Bestanden

HOMELINE productoverzicht

Ontdek de uiteenlopende TWINDRIVE systemen met een laag geluidsniveau en kleine inbouw afmetingen, die worden gebruikt in boxspring-bedden en bedden met lattenbodems.

Meer ruimte in uw comfortzone

LINAK snapt waarom actuatorsystemen voor consumentenbedden, die dagelijks functioneren, veilig en betrouwbaar moeten zijn. Bedfabrikanten kiezen met TWINDRIVE voor het juiste systeem.

Bed Control App – gebruiksvriendelijk en op maat te maken

Gebruik de Bed Control App als een nieuwe, onderscheidende optie voor draadloze handbediening. Lees de brochure om erachter te komen hoe u de app kunt aanpassen aan uw merk en hoe u kunt onderstrepen wie er eigenlijk zorgt voor het comfort dat uw klant ervaart.

HC40 FRAME™

Dit is een nieuwe generatie handbedieningen voor verstelbare comfortbedden - ontworpen met u in gedachten. Met het metallic frame zien de HC40 FRAME™ uitvoeringen er anders uit dan de tegenhangers van de HC40 TWIST™.

HC40 TWIST™

Dit is een nieuwe generatie handbedieningen voor verstelbare comfortbedden - ontworpen met u in gedachten. Met de unieke gedraaide vorm zien de HC40 TWIST™ uitvoeringen er anders uit dan de tegenhangers van de HC40 FRAME™.