Techniek & trends

Waarom een verstelbaar bed kiezen?

Zes alledaagse redenen om een verstelbaar bed aan te schaffen, ongeacht uw leeftijd.

Verstelbare bedden zijn er voor iedereen
Een verstelbaar bed (ook een in hoogte verstelbaar bed genoemd) voegt extra comfort toe aan uw dagelijkse leven, ongeacht wie u bent, hoe oud of hoe jong u bent, of u gezond bent of pijn in uw lichaam heeft, alleenstaand bent of een gezinsleven heeft. Sommige dingen worden gemakkelijker en comfortabeler, terwijl andere u opties kunnen bieden waar u nooit aan gedacht had.

Ervaar het extra comfort van een verstelbaar bed wanneer u ….

Waarom een verstelbaar bed kiezen

uw ochtenden speciaal wilt maken.
De beste dagen zijn wanneer u tot laat in de ochtend kunt uitslapen. Met een verstelbaar bed kunt u binnen een paar seconden uw bed omtoveren tot een gezellige ontbijtlounge.

U kunt heel eenvoudig het ruggedeelte omhoogbrengen om te voorkomen dat u achter u extra kussens moet opstapelen.

Waarom een verstelbaar bed kiezen

tijdens uw zwangerschap extra comfort wilt.
Een zwangerschap kan heel uitputtend zijn. Soms is het onmogelijk te slapen en in en uit bed gaan kan een heel karwei worden.

U hoeft alleen maar de poten of rugsteun af te stellen om het comfort te krijgen dat u wenst – om te slapen, een pijnlijke rug of vermoeide benen te laten rusten, en om in en uit bed te gaan.

 
Waarom een verstelbaar bed kiezen

u die gezellige momenten met uw kind wilt beleven.
Comfort is essentieel, of u nu een pasgeborene de borst geeft of een mooi moment met uw kinderen beleeft. Dag of nacht moet u een houding kunnen vinden die aan u en uw kind het noodzakelijke comfort geeft, soms uren achtereen. Breng heel eenvoudig de poten of de rugsteun in uw in hoogte verstelbare bed omhoog en creëer het mooist denkbare moment.

Waarom een verstelbaar bed kiezen

na een workout wilt rusten en herstellen.
Het is een bekend feit dat herstel van uw lichaam na een flinke workout net zo belangrijk is als de workout zelf. Breng de beensteun omhoog en geef vermoeide benen een beter herstel.

 
Waarom een verstelbaar bed kiezen

wilt relaxen of werken.
Misschien dat u een e-mail wilt lezen of nog eens de agenda van de vergadering van morgen erop wilt nazien. Misschien wilt u alleen maar nog een hoofdstuk lezen van de roman waar u mee bezig bent. In een comfortabele positie met een stevige rugsteun en uw voeten omhoog bent u waarschijnlijker beter af, om welke reden dan ook. Met een in hoogte verstelbaar bed kunt u dit allemaal doen met de druk op een knop.

Waarom een verstelbaar bed kiezen

een eind wilt maken aan snurken.
Misschien kent u de situatie? Uw partner snurkt en houdt u de gehele nacht wakker. Een van de eenvoudigste dingen om snurken tot een minimum te beperken is door de ademhaling te vergemakkelijken door de rugsteun omhoog te zetten – vaak is niet meer dan 10 centimeter al voldoende. Met geluidsarme verstelbare bedden kunt u uzelf en uw partner helpen – zelfs zonder hem of haar eerst wakker te maken!

 

Kies een verstelbaar bed om het comfort van uw leven te verbeteren.

Zes redenen om een verstelbaar bed aan te schaffen play-icon

Waarom een verstelbaar bed kiezen?

TWINDRIVE® TD4 van LINAK – de nieuwe generatie dubbele actuatorsystemen play-icon

TWINDRIVE TD4 van LINAK – de nieuwe generatie dubbele actuatorsystemen

Bestanden

Waarom een verstelbaar bed kiezen?

Ontdek de zes alledaagse redenen om een elektrisch verstelbaar comfortbed aan te schaffen, ongeacht uw leeftijd. Het extra gemak en de extra flexibiliteit van een elektrisch verstelbaar comfortbed maken veel ervaringen veel comfortabeler.

HOMELINE productoverzicht

Ontdek de uiteenlopende TWINDRIVE systemen met een laag geluidsniveau en kleine inbouw afmetingen, die worden gebruikt in boxspring-bedden en bedden met lattenbodems.

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.