Veiligheid

Algemene veiligheidsfuncties

 
 

Verbetering van de veiligheid is vaak een mix van verscheidene initiatieven. Er is een brede focus vereist om ervoor te zorgen dat toepassingen in de gezondheidszorg in overeenstemming zijn met de geldende voorschriften.

Bij LINAK hechten wij veel belang aan specifieke veiligheidsfuncties voor producten. Maar ook algehele veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Kabelvergrendeling

Kabelvergrendeling
De producten van LINAK omvatten kabelvergrendelingen die ervoor zorgen dat kabels altijd zijn aangesloten en de toepassing klaar is voor elektrische beweging. LINAK vindt het bij de ontwikkeling van producten altijd belangrijk dat kabels gemakkelijk en veilig kunnen worden gemonteerd, en controleboxen worden altijd gemaakt met een sterke kabelvergrendeling. Een gesloten deksel aan de bovenzijde zorgt ervoor dat uw kabels altijd aangesloten zijn en dat stekkers worden beschermd tegen fysieke spanningen en sterke reinigingsproducten.

 
PU-kabel

EPR-kabels
De EPR-kabels zijn flexibel en versterkt, net zoals PU-kabels. Dit helpt breuk te voorkomen, zelfs wanneer deze kabels worden blootgesteld aan ruwe behandeling. Dit verlengt de levensduur van de kabel.

 
 
Test op wasbaarheid

Bescherming tegen water
Veel toepassingen in de gezondheidszorg moeten tijdens wasbeurten bestand zijn tegen water en reinigingsmiddelen. De toegenomen focus op hygiëne betekent hogere eisen die worden gesteld aan IP-classificaties in toepassingen . Producten van LINAK voor de gezondheidszorg zijn daarom ten minste voorzien van de IPX4-classificatie. Indien nodig kunnen onze systemen echter voldoen aan IPX6 Washable DURA™.

 
COXX Service Data Tool

Service Data Tool (SDT)
Met SDT kunnen servicegegevens worden afgelezen uit de OpenBus™ controlebox die informatie geven over het gebruik van het actuatorsysteem. SDT functioneert als preventief onderhoud door informatie over slijtage te onthullen voordat het systeem defect raakt. Dit zorgt voor minimale uitval omdat onderhoud tijdig kan worden ingepland. Efficiënt onderhoud voorkomt ook verkeerd gebruik, zodat de apparatuur langer meegaat.

 

Classificatie voor ontvlambaarheid
De producten van LINAK zijn gemaakt van materialen met een UL94-classificatie voor ontvlambaarheid, d.w.z. dat deze producten in overeenstemming zijn met de eisen van IEC 60601-1. De controleboxen van LINAK zijn bovendien gemaakt van een UL94 V0-materiaal, wat de eisen overtreft in IEC 60601-1, om het risico op brand te minimaliseren.


Overzicht van algemene veiligheidsfuncties
Hier vindt u een kort overzicht van onze algemene standaardveiligheidsfuncties en optionele veiligheidsfuncties.

Veiligheidsfuncties
 

Bestanden

Veiligheidsfolder

Verschillende toepassingen hebben verschillende veiligheidsfuncties nodig. LINAK biedt op het gebied van veiligheid een breed scala aan standaardfuncties en optionele functies, ongeacht welke gezondheidszorgtoepassing u ontwerpt.

MEDLINE & CARELINE productoverzicht

Laat u verrassen door het enorme arsenaal aan innovatieve MEDLINE & CARELINE producten, die u kunnen helpen bij het verbeteren van uw ziekenhuis- en medische apparatuur.

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.