Contact.ContactUsHere
HD80

Veiligheid binnen handbereik

 
 
De ontwikkeling van LINAK handbedieningen voor gezondheidszorgapparatuur is gebaseerd op onderzoek en studies naar bruikbaarheid om een juiste functionaliteit, intuïtieve interfaces en ergonomisch ontwerp te kunnen garanderen. Dit alles vergroot de veiligheid die is gerelateerd aan het gebruik van handbedieningen. 

PU-kabel

PU-kabels
Elastische PU-kabels kunnen hun vorm behouden en zijn niet zo kwetsbaar als traditionele PVC-kabels. Dit verlengt de levensduur van de kabels en voorkomt schade aan de kabel wanneer de toepassing wordt bewogen. 

 
Vergrendelingsfunctie
Op basis van IEC 60601-2-52 is het vereist dat bedieningsfuncties kunnen worden vergrendeld. Handbedieningen of Attendant Controls bieden de mogelijkheid om het gebruik van specifieke functies en bewegingen te vergrendelen. Dit is een veiligheidsvoorziening die voorkomt dat zich een gevaarlijke positie voordoet vanwege onjuist gebruik van de handbediening.

Overzicht van veiligheidsfuncties voor handbedieningen
Hier vindt u een kort overzicht van onze standaardveiligheidsfuncties en optionele veiligheidsfuncties voor handbedieningen.

Veiligheidsfuncties
 

Bestanden

Veiligheidsfolder

Verschillende toepassingen hebben verschillende veiligheidsfuncties nodig. LINAK biedt op het gebied van veiligheid een breed scala aan standaardfuncties en optionele functies, ongeacht welke gezondheidszorgtoepassing u ontwerpt.

MEDLINE & CARELINE productoverzicht

Laat u verrassen door het enorme arsenaal aan innovatieve MEDLINE & CARELINE producten, die u kunnen helpen bij het verbeteren van uw ziekenhuis- en medische apparatuur.

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.