Contact us here
Casus

EasyRobotics palletiseert op hoogte met LINAK

Het Deense bedrijf EasyRobotics wil zijn klanten een compacte en flexibele oplossing bieden die dozen in de hoogte kan stapelen – snel én nauwkeurig. Daarom hebben ze hun palletiseeroplossing gebaseerd op de ELEVATE™-hefkolom van LINAK.

EasyPalletizer Pro van EasyRobotics

EasyRobotics maakt gestandaardiseerde oplossingen voor robotcellen en parameters zoals stabiliteit, kwaliteit, precisie en sterkte waren cruciaal voor hun hefoplossing. De ELEVATETM-kolom voldoet aan deze eisen en is nu een integraal onderdeel van hun cobotpalletiseermachine EasyPalletiser Pro.

EasyRobotics is, net als LINAK®, gevestigd in Zuid-Denemarken en de nabije ligging maakte het voor LINAK vanzelfsprekend om met hen samen te werken bij de ontwikkeling van hun hefkolom voor het palletiseren met cobots. De samenwerking was een succes en EasyRobotics leverde waardevolle marktinzichten.

Bekijk het onderstaande interview met EasyRobotics CEO Anders Kjempff, waarin hij praat over de EasyPalletizer Pro, hun ervaring met de ELEVATE-hefkolom en hoe hij de toekomst van cobotpalletiseren ziet.

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen