Contact us here
Bedden voor de gezondheidszorg

Verpleeghuisbedden

De vergrijzing van de bevolking en minder beschikbare zorgverleners verhogen de behoefte aan verpleeghuisbedden. Het gebruik van actuatoroplossingen van LINAK zorgt voor optimale bewegingsvrijheid, ondersteunt het welzijn en de veiligheid van patiënten, en is verbonden met de verpleeghuisinformatie en digitale diensten – wat de efficiëntie van de zorgverlener verhoogt.

Een verpleeghuisbed met producten van LINAK

Systeemoplossingen voor verpleeghuisbedden

Verpleeghuisbedden worden gebruikt door instellingen voor langdurige zorg die medische en persoonlijke zorg verlenen aan mensen die niet zelfstandig kunnen wonen. Dit betreft vaak een langdurig en permanent verblijf. De bedden worden ook gebruikt in professionele zorginstellingen gericht op revalidatie en kortdurend verblijf.

Waar het verpleeghuisbed ook wordt gebruikt, het moet het welzijn en de veiligheid van de patiënt ondersteunen en de ergonomie voor de zorgverlener of de behandelend specialist verbeteren.

LINAK® verbetert het comfort van de patiënt en de ergonomie van de zorgverlener met veelzijdig verstelbare elektrische bewegingsopties van rugsteun, beensteun, hoogte en/of kniesteun. Een positie laag bij de vloer is slechts een van de functies die de veiligheid voor bedlegerige mensen verhogen door het risico op letsel bij een val uit bed te verkleinen. 'Veilig in- en uitstappen' is een andere positie die de patiënt hoge veiligheid en comfort biedt.

Het gebruik van elektrische actuatoren van LINAK biedt zoveel meer dan alleen een soepele en stille beweging. Stel je eens voor wat de meerwaarde is van:

  • Intelligent Care Solutions™ voor optimaal welzijn en veiligheid van de zorgvrager
  • Verbeterde efficiëntie voor zorgverleners met LCi™ en digitale diensten van LINAK
  • OneConnect™ ondersteunt een hoge uptime met service op afstand

Intelligent Care-oplossingen – veel méér dan beweging
Het intelligente OpenBus™ systeem van LINAK is gebaseerd op een modulair platform en maakt een breed scala aan accessoires mogelijk voor meer functionaliteit en comfortabele oplossingen, zoals de verlichting onder het bed, die wordt geactiveerd wanneer de patiënt het bed verlaat om oriëntatie in het donker te bieden en struikelen te voorkomen.

Digitale diensten verbeteren de efficiëntie van zorgverleners
De communicatie-interface LCi van LINAK maakt connectiviteit met externe systemen mogelijk en maakt meldingen dat het bed werd verlaten of dat schoonmaken nodig is beschikbaar op een smartphone, pc of een centraal paneel voor verpleegkundigen. Dankzij deze connectiviteit tussen het bed en producten van derden kan het verpleeghuisbed een integraal onderdeel vormen van de facilitaire verpleeghuisinformatie en de efficiëntie van de zorgverlener verbeteren.

Betrouwbare controle en beweging zijn van essentieel belang
LINAK staat bekend om haar betrouwbare producten, die lang en probleemloos hun werk doen. Het is van cruciaal belang dat verpleeghuisbedden geen functionele beweging hebben en daarom maken we het eenvoudig om het technische ondersteuningsproces te optimaliseren. LINAK OneConnect™ biedt op afstand toegang tot servicegegevens voor snelle en efficiënte probleemoplossing vanaf elke locatie ter wereld om een hoge bedrijfstijd van het bed te garanderen.

Lees meer
Verpleeghuisbedden met actuatoraandrijving met producten van LINAK play-icon

Verpleeghuisbedden met actuatoraandrijving

Bestanden

Focus op verpleegbedden

Zoekt u mogelijkheden om zorgbehoevenden zelfstandiger maken, dan is het bed een logische plek om mee te beginnen. Voor verpleegbedden biedt LINAK de perfecte pasvorm in diverse constructies.

MEDLINE & CARELINE productoverzicht

Laat u verrassen door het enorme arsenaal aan innovatieve MEDLINE & CARELINE producten, die u kunnen helpen bij het verbeteren van uw ziekenhuis- en medische apparatuur.

Veiligheidsfolder

Verschillende toepassingen hebben verschillende veiligheidsfuncties nodig. LINAK biedt op het gebied van veiligheid een breed scala aan standaardfuncties en optionele functies, ongeacht welke gezondheidszorgtoepassing u ontwerpt.

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen