Contact us here
Soorten bedden: thuiszorg, verpleeghuis, ziekenhuis, IC – met producten van LINAK, in afgebeelde omgevingen

Bedden voor de gezondheidszorg

Actuatoroplossingen van LINAK maken krachtige bewegingen mogelijk, wat zorgt voor optimale ergonomische werkomstandigheden voor zorgverleners, zonder dat dit ten koste gaat van het comfort en de veiligheid van de patiënt.

Actuatorsystemen voor bedden in de gezondheidszorg

De combinatie van een vergrijzende bevolking, een toenemende levensverwachting en een afnemend aantal zorgverleners legt aanzienlijke druk op de zorgsector. Daarnaast neemt ook het aantal obese patiënten toe.

LINAK® begrijpt hoe trends de zorgsector beïnvloeden, en onze actuatoroplossingen zijn ontworpen om deze uitdagingen in de gezondheidszorg aan te gaan.

Kwalitatieve, betrouwbare en krachtige actuatorsystemen zijn essentieel, of het nu gaat om een basisoplossing voor thuiszorgbedden of een geavanceerde systeemoplossing voor verpleeghuisbedden , ziekenhuisbeddenen IC-bedden.

Met het intelligente OpenBus™-systeem van LINAK kunnen een uitgebreide reeks functies worden toegevoegd aan de actuatorsystemen om het comfort en de veiligheid te verhogen, zoals verlichting onder het bed, een weegoplossing en detectie van patiënten die het bed verlaten.

LCi™ biedt de beste flexibiliteit in zijn klasse voor systeemgegevens, waardoor de workflows in de gezondheidszorg worden geoptimaliseerd en het leven van verpleegkundigen, artsen en onderhoudstechnici wordt verbeterd.

Het gebruik van actuatoroplossingen van LINAK biedt niet alleen soepele en geluidsarme beweging, maar draagt ook bij aan het werkplezier.

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen