Contact us here
Behandeling in ziekenhuizen

Behandelstoelen

Met de actuatorsystemen van LINAK kan de toepassing soepel en gemakkelijk worden afgesteld, of het nu gaat om de hoogte, beensteun, rugsteun of andere verstelling van de behandelstoel.

Systeemoplossingen voor behandelstoelen

Actuatoroplossingen voor behandelstoelen

De toenemende behoefte aan zorg en behandeling als gevolg van levensstijlgerelateerde ziekten, in combinatie met de toenemende vraag naar behandeling van kort verblijvende patiënten met verschillende aandoeningen, vraagt om efficiëntie en veiligheid. Aan deze behoeften moet worden voldaan zonder afbreuk te doen aan de ergonomie voor zowel zorgvragers als zorgverleners.

Behandelstoelen zijn de perfecte keuze voor dermatologie, cosmetische chirurgie, oogheelkundige chirurgie en andere kleine behandelingen.

  • Flexibele beweging voor optimale behandeling en verbeterde veiligheid
  • Producten die getest en bewezen zijn en voldoen aan internationale normen.
  • Een wereldwijde partner met meer dan 40 jaar ervaring

Efficiëntie is het sleutelwoord voor behandeling van meer patiënten met minder handen, zonder afbreuk te doen aan de mogelijkheid om de toepassing in de optimale positie af te stellen voor de chirurgische behandeling. Dit vereist nauwkeurige en krachtige beweging, zelfs met functies zoals geheugenposities en bedieningsgemak tijdens chirurgische behandeling.

Flexibele beweging voor optimale behandeling en verbeterde veiligheid

Een brede productportfolio van LINAK geeft opvallend veel flexibiliteit. Alles past naadloos bij elkaar; je kunt precies de oplossing creëren die jij nodig hebt. Door de voortdurende ontwikkeling van accessoires en functies zoals de QR-functie (Quick Release), kun je ook voldoen aan verschillende veiligheidsgerelateerde vereisten.

Gebruik geteste en bewezen actuatoren en minimaliseer onderhoud

Alle producten van LINAK worden vóór hun introductie als systeem grondig getest. Dat doen wij om de duurzaamheid te demonstreren en hoge prestaties te garanderen tijdens de levensduur van de actuator. Met functies als SDT (Service Data Tool) kunt u statusgegevens exporteren en preventief onderhoud uitvoeren. Bij LINAK testen en certificeren we onze producten om te voldoen aan internationale medische normen, wat het voor u gemakkelijker maakt om medische goedkeuring voor uw toepassing te verkrijgen.

Een One-stop-shop met een ervaren partner

Al ruim 30 jaar verfijnt LINAK elektrische actuatorsystemen, terwijl er ook steeds meer accessoires worden ontwikkeld die nadrukkelijk waarde toevoegen. Hierdoor kunnen OEM's één enkele leverancier inschakelen voor de aanschaf van actuatorsystemen die compatibel zijn met elk type behandelstoel – van de meest geavanceerde setup tot een basisoplossing: alles afhankelijk van jouw specifieke eisen.

Lees meer
Behandelstoel met actuatoraandrijving met producten van LINAK play-icon

Behandelstoelen met actuatoraandrijving

Bestanden

MEDLINE & CARELINE productoverzicht

Laat u verrassen door het enorme arsenaal aan innovatieve MEDLINE & CARELINE producten, die u kunnen helpen bij het verbeteren van uw ziekenhuis- en medische apparatuur.

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen