Contact us here
Operatietafel, behandelstoel, bloeddonatiestoel, dialysestoel, couveuse – in omgeving.

Behandeling in ziekenhuizen

De actuatoroplossingen van LINAK bieden krachtige, nauwkeurige en betrouwbare beweging voor een optimale behandeling, terwijl deze de precisie en het comfort van de patiënt verbeteren dankzij innovatieve positioneringstechnologie.

Actuatorsystemen voor medische toepassingen in ziekenhuizen

Gezien de aanzienlijke toename van de vergrijzing van de bevolking en levensstijlgerelateerde ziekten heeft het gezondheidszorgsysteem geoptimaliseerde chirurgische procedures nodig die geen afbreuk doen aan de ergonomie en efficiëntie voor zorgverleners.

Systeemoplossingen van LINAK® bieden nauwkeurige positioneringsmogelijkheden, waaronder gedefinieerde bewegingspatronen of geheugenpositionering, om te voldoen aan de vereisten van elke chirurgische situatie.

LINAK biedt systeemoplossingen voor diverse toepassingen, ongeacht of deze basisbeweging of geavanceerde beweging en functionaliteit vereisen.

Integratie van op datacommunicatie gebaseerde functies zoals LCi™ zorgt ervoor dat onbedoelde defecten of uitval kunnen worden gedetecteerd en geëlimineerd voordat deze geplande procedures onderbreken.

Bij het creëren van de ideale systeemoplossing voor toepassingen, inclusief chirurgische toepassingen , behandelstoelen , bloeddonatiestoelen , dialysestoelenen couveuses, gebruikt LINAK zijn hooggekwalificeerde competenties en knowhow om de perfecte oplossing te vinden.

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen