Contact us here
Behandeling in ziekenhuizen

Bloeddonatiestoel

Bloeddonatiestoelen moeten nauwkeurig en flexibel zijn. Actuatorsystemen van LINAK bieden u een grote mate van flexibiliteit en vrijheid bij het ontwerp. De medische gezondheidszorgstoel kan heel eenvoudig zo worden aangepast dat beweging, functionaliteit en veiligheid optimaal zijn.

Systeemoplossingen voor bloeddonatiestoelen

Systeemoplossingen voor bloeddonatiestoelen

Elk type bloeddonatiestoel moet comfortabel en veilig zijn als bloed wordt afgenomen. Tegelijkertijd moet deze stoel zorgen voor ideale ergonomische werkomstandigheden voor de zorgverlener of behandelaar. Medische bloeddonatiestoelen kunnen helpen om een hoogwaardige behandeling te bieden met een breed scala aan bewegingsopties en functies van elektrische actuatoren. LINAK® biedt gelijktijdige verstelling van de hoogte, rugsteun en beensteun. De nauwkeurige en krachtige elektrische actuatoren verbeteren de ergonomie van de zorgverlener met zowel de ideale werkhoogte als een gemakkelijke in- en uitstappositie. Beweging die wordt ondersteund door de elektrische actuatoren van LINAK draagt bij aan een snelle en soepele positionering van de bloeddonatiestoel.

Elektrische actuatoren van LINAK bieden veel meer dan alleen een nauwkeurige en soepele beweging. Tel hierbij op:

  • Verbeterde ergonomie, optimaliseert beweging voor ideale werkomstandigheden
  • Veiligheidsfuncties en comfort, bieden extra veiligheid voor de bloeddonatiestoel
  • OneConnect™, met service op afstand voor een probleemloze werking

Het tekort aan arbeidskrachten in de gezondheidszorg is een vaststaand feit. Vanwege de druk op de gezondheidszorg is er daarom vraag naar hulpmiddelen en apparatuur die de dagelijkse behandelingsroutines ondersteunen.

 

Verbeterde ergonomie

Beweging met elektrische actuatoren voor bloeddonatiestoelen biedt meerdere verstelbare opties voor rugsteun, beensteun en hoogte, d.w.z. de mogelijkheid om meerdere actuatoren tegelijkertijd af te stellen. Eén enkele of gecombineerde beweging vindt plaats via bewegingspatronen die ervoor zorgen dat de juiste positie wordt gekozen voor optimale behandeling, comfort en ergonomie. Deze bewegingspatronen van de actuator dragen bij aan een ergonomisch gezonde behandeling.

 

Veiligheidsfunctie en comfort

Tijdens de behandeling, met name langere behandelingssituaties zoals bloeddonatie, is het uiterst belangrijk om het comfort en welzijn voor de patiënt centraal te stellen. De systeemoplossingen van LINAK bieden een soepele en betrouwbare beweging in alle richtingen.

  • De lage instap/uitstaphoogte biedt de patiënt comfort en gemak doordat de veiligheid groter en het risico op valongelukken lager is
  • De veiligheidsfuncties (Intelligent Ratchet Spline of Quick Release Damper) van LINAK in de toepassing verminderen het risico op obstakels en persoonlijk letsel, en verhogen het comfort voor de patiënt
  • One-touch knop voor snelle verplaatsing naar gedefinieerde noodposities verhoogt de veiligheid en het comfort van zowel de patiënt als personeel
 

Service op afstand staat garant voor een probleemloze werking

LINAK staat bekend om betrouwbare producten die lang en probleemloos hun werk doen. Hoge efficiëntie vraagt om optimale systeemoplossingen in combinatie met een betrouwbare technische ondersteuning. LINAK OneConnect™ biedt op afstand toegang tot servicegegevens voor snelle en efficiënte probleemoplossing vanaf elke locatie ter wereld om een probleemloze werking van de bloeddonatiestoel te kunnen garanderen.

Lees meer

Het woordmerk en de logo's van Bluetooth® zijn geregistreerde handelsmerken van Bluetooth SIG Inc. en elk gebruik van dergelijke merken en logo's door LINAK® is onderlicentie.

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen