Contact us here
Behandeling in ziekenhuizen

Dialysestoelen

Net als ouderdomsafhankelijkheid neemt diabetes wereldwijd voortdurend toe. Het gebruik van actuatoren van LINAK voor behandeltoepassingen biedt de mogelijkheid om de dialysestoel zo te ontwerpen dat de beweging in alle gevallen in overeenstemming is met ergonomie, grotere werkefficiëntie en behandelcomfort.

Dialysestoelen met producten van LINAK

Systeemoplossing voor dialysestoelen

Elk type dialysestoel moet het comfort en de veiligheid optimaliseren en tegelijkertijd zorgen voor ideale ergonomische werkomstandigheden voor de behandelaar of zorgverlener.

Dialysestoelen, ontworpen met een breed scala aan bewegingsopties en functionaliteit, kunnen helpen bij het bieden van een hoogwaardige behandeling. LINAK® biedt meervoudig verstelbare bewegingsopties voor hoogte, rugsteun en beensteun. De precieze en krachtige bewegingsopties verbeteren de ergonomie voor de zorgverlener met een ideale werkhoogte en gemakkelijke positionering van de instap/uitstap. Beweging die wordt ondersteund door elektrische actuatoren van LINAK draagt bij aan een snelle en soepele positionering van de dialysestoel.

Elektrische actuatoren van LINAK bieden veel meer dan alleen een nauwkeurige en soepele beweging. Tel hierbij op:

  • Verbeterde ergonomie, optimaliseert beweging voor ideale werkomstandigheden
  • Veiligheidsfuncties en comfort, bieden extra veiligheid voor de dialysestoel
  • OneConnect™, met service op afstand voor een probleemloze werking

Het tekort aan arbeidskrachten in de gezondheidszorg is een vaststaand feit. Vanwege de druk op de gezondheidszorg is er vraag naar hulpmiddelen en apparatuur die de dagelijkse behandelingsroutines ondersteunen.

 

Verbeterde ergonomie

Elektrische beweging in dialysestoelen biedt meervoudig verstelbare opties voor rugsteun, beensteun en hoogte. Eén enkele of gecombineerde beweging vindt plaats via bewegingspatronen die ervoor zorgen dat de juiste positie wordt gekozen voor optimale behandeling, comfort en ergonomie.

Bewegingspatronen dragen bij aan een hogere efficiëntie en verbeterde positionering voor een ergonomisch gezonde behandeling.

 

Veiligheidsfunctie en comfort

Tijdens behandeling, met name langere behandelingssituaties zoals dialyse, is het uiterst belangrijk om het comfort en welzijn voor de patiënt centraal te stellen.

De systeemoplossingen van LINAK bieden een soepele en betrouwbare beweging in alle richtingen.

De lage instap/uitstaphoogte biedt de patiënt comfort en gemak doordat de veiligheid groter en het risico op valongelukken lager is

Veiligheidsfuncties (Intelligent Ratchet Spline of Quick Release Damper) van LINAK binnen de toepassing minimaliseren het risico op obstakels en persoonlijk letsel – wat het comfort voor de patiënt vergroot

One-touch knop voor snelle verplaatsing naar gedefinieerde noodposities verhoogt de veiligheid en het comfort van zowel de patiënt als personeel

 

Service op afstand staat garant voor een probleemloze werking

LINAK staat bekend om betrouwbare producten die lang en probleemloos hun werk doen. Hoge efficiëntie vraagt om optimale systeemoplossingen in combinatie met een betrouwbare technische ondersteuning. LINAK OneConnect™ biedt op afstand toegang tot servicegegevens voor snelle en efficiënte probleemoplossing vanaf elke locatie ter wereld om een probleemloze werking van de dialysestoel te kunnen garanderen.

Lees meer

Het woordmerk en de logo's van Bluetooth® zijn geregistreerde handelsmerken van Bluetooth SIG Inc. en elk gebruik van dergelijke merken en logo's door LINAK® is onderlicentie.

Dialysestoel met actuatoraandrijving met producten van LINAK play-icon

Dialysestoelen met actuatoraandrijving

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen