Comfort meubels

Comfort meubels toepassingen

De actuatoroplossingen van LINAK creëren een comfortabele beweging in diverse vrijetijdstoepassingen zoals comfort bedden, relax fauteuils en sofa’s.

Comfort meubels toepassingen

De actuatoroplossingen van LINAK creëren een comfortabele beweging in diverse vrijetijdstoepassingen zoals comfort bedden, relax fauteuils en sofa’s.

Elektrische actuators maken goed meubilair beter

In de afgelopen tien jaar is er een groeiende trend naar meer verstelbaarheid in comfort meubels. De gebruiker hecht steeds meer waarde aan rust en ontspanning na een lange werkdag en aan het plezier van meer comfort. LINAK streeft ernaar om meubilair te verbeteren, intuïtiever in het gebruik te maken en een naadloos ontwerp te creëren, allemaal om de beleving van de eindgebruiker naar een hoger plan te tillen. Met een oplossing van LINAK krijgt u:

  • Betrouwbare en sterke systemen voor hoge comfortniveaus
  • Een rijkdom aan mogelijkheden met een brede portfolio
  • Een wereldwijde partner met meer dan 30 jaar ervaring

Met actuatorsystemen van LINAK kunt u het ontwerp precies afstemmen op de behoefte van de klant. Alle functies worden  toegevoegd via geavanceerde systemen,  of het nu gaat om een eenvoudig, intuïtief systeem dat een optimaal comfort biedt, of een systeem met aanvullende functies zoals handbediening, massage, of verlichting onder het bed.

Concentreer uw ontwerp rondom krachtige aandrijving
De LINAK producten zijn ontworpen voor dagelijks gebruik en gaan jarenlang mee. Dit houdt in dat oplossingen sterk en betrouwbaar moeten zijn, van ontwikkeling en productie tot gebruik daarna. Alle LINAK producten worden grondig getest – ook als een systeem – en voldoen aan alle normen en vereisten van de markt.

Creëer een brede productenportfolio
LINAK heeft exact het product dat u zoekt, of u nu compacte oplossingen of multifunctionele oplossingen nodig hebt. Dit geeft ontwerpers alle creatieve mogelijkheden om precies te creëren wat de markt vraagt en om onderscheid te maken tussen modellen en merken. Voor eindgebruikers die milieu hoog in het vaandel hebben, kunt u ook oplossingen met een ZERO™ standby-verbruik aanbieden. 

Stel vertrouwen in een wereldwijde partner met een enorme ervaring
Bij LINAK richten wij ons al 30 jaar exclusief op de ontwikkeling van elektrische actuators. LINAK stelt zich open voor nieuwe samenwerkingsverbanden, lokale marktinzichten en gemakkelijk toegankelijke ondersteuning via ons wereldwijd opererende bedrijf.

TWINDRIVE® TD4 van LINAK – de nieuwe generatie dubbele actuatorsystemen play-icon

TWINDRIVE TD4 van LINAK – de nieuwe generatie dubbele actuatorsystemen

Krachtige enkelvoudige CBH-actuatorsystemen voor vrijetijdsbedden play-icon

Krachtige enkelvoudige CBH-actuatorsystemen voor vrijetijdsbedden

Productie van LINAK op wereldniveau play-icon

Productie van LINAK op wereldniveau

Bestanden

HOMELINE productoverzicht

Ontdek de uiteenlopende TWINDRIVE systemen met een laag geluidsniveau en kleine inbouw afmetingen, die worden gebruikt in boxspring-bedden en bedden met lattenbodems.

Meer ruimte in uw comfortzone

LINAK snapt waarom actuatorsystemen voor consumentenbedden, die dagelijks functioneren, veilig en betrouwbaar moeten zijn. Bedfabrikanten kiezen met TWINDRIVE voor het juiste systeem.

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

– Wij zijn geen orakel, maar we zijn wel experts in actuatortechnologie. Vraag ons gerust alles wat u hierover wilt weten.