Contact.ContactUsHere
Comfort meubels

Relaxfauteuils

Actuatorsystemen van LINAK voor relaxfauteuils zijn gemakkelijk te integreren in vrijwel elk ontwerp. De systeemonderdelen zijn klein en gemakkelijk te ‘verbergen’ binnen in uw ontwerp. Configuratie is eenvoudiger gemaakt dan ooit tevoren, zodat u het systeem altijd kunt inpassen in uw unieke ontwerp. Diverse innovatieve details geven aan uw bewegingssysteem bovendien een aanzienlijke kwaliteitsboost.

Bekijk de video
Relaxfauteuil

Elektrische actuatorsystemen voor hoogwaardige relaxfauteuils

Het ontwerpen van elegante comfortmeubels, zoals relaxfauteuils, is geen gemakkelijke taak. Klanten zijn veeleisend en willen toepassingen die soepel en stil werken en lang meegaan. De bediening van de verstelling moet ook eenvoudig en intuïtief zijn en meteen zijn werk doen. Met de actuatoren LINAK® heeft u dat allemaal:

  • Kwaliteitsbeweging met minder kabels
  • Praktische configuratieopties die bij uw ontwerp passen
  • Vrijheid van ontwerp zonder compromis
 

LINAK® heeft bijna 20 jaar ervaring met het maken van innovatieve bewegingsoplossingen voor comfortmeubels. Het is geen gemakkelijke taak om ontwerp en functie te optimaliseren zonder een compromis te sluiten tussen de twee. Het is echter misschien wel het belangrijkste onderdeel dat moet worden overwonnen om succes te boeken. Het is onze taak om ervoor te zorgen dat u het meest betrouwbare systeem ter wereld krijgt en dat u uw ontwerpvrijheid behoudt. Hier volgt hoe wij dat doen.

Zwakke plaatsen versterken en kwaliteit verbeteren
Verbogen en gebroken kabels in bewegingssystemen zijn vaak de grondoorzaak voor storingen en een onstabiele prestatie. Oplossingen van LINAK maken gebruik van de draadloze Bluetooth®-technologie om een bewegingssysteem te verbinden met bedieningspanelen. De oorzaak wordt weggenomen door kabels niet door bochten te laten lopen, zodat u voor uw klanten een langdurige prestatie kunt garanderen.

Profiteer van aanpasbare configuratie voor uw relaxfauteuil
Geen twee stoelontwerpen zijn hetzelfde. Mode en trends veranderen bovendien snel en daarmee ook meubelontwerp. Met onze bewegingssystemen kunt u de actuatorsnelheid of slaglengte configureren – en herconfigureren – om het ontwerp van uw relaxfauteuil volgens uw wensen aan te passen. En hoewel het systeem modulair is en u veel opties biedt, is alles Plug & Play, waardoor het ongelooflijk snel en intuïtief te monteren is.

Behoud uw ontwerpvrijheid met een onzichtbare bewegingsoplossing
Actuatorsystemen voor relaxfauteuils moeten volledig in het algehele stoelontwerp kunnen verdwijnen. Oplossingen van LINAK voor relaxfauteuils bestaan uit minder onderdelen dan andere systemen en zijn uiterst onopvallend gemaakt en gemakkelijk te verbergen binnen in de stoel. Dit geeft uw ontwerpers alle ontwerpvrijheid. 
Als u meer wilt weten over hoogwaardige actuatorsystemen voor relaxfauteuils, neem dan contact op met uw lokale LINAK vestiging..   

 
Lees meer
LA10 en BP12

Bestanden

HOMELINE productoverzicht

Ontdek de uiteenlopende TWINDRIVE systemen met een laag geluidsniveau en kleine inbouw afmetingen, die worden gebruikt in boxspring-bedden en bedden met lattenbodems.

Actuatorsystemen voor relaxfauteuils

Ontdek onze betrouwbare actuatorsystemen voor verstelbare relaxfauteuils met een draadloze bedieningseenheid. Wij hebben onderzoek gedaan om ervoor te zorgen dat dit systeem de gehele waardeketen in beschouwing neemt.

Toepassingen voor comfortmeubels

De actuatoroplossingen van LINAK creëren een comfortabele beweging in diverse vrijetijdstoepassingen zoals comfortbedden, relaxstoelen en sofa’s.

Lees meer

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.