Contact us here
Displayverstellingen

TV-liften

Met de actuatoren van LINAK kunnen TV’s die zijn geïntegreerd in kasten, bedden of ander meubilair, soepel en geluidsarm worden versteld.

TV-liften

Geluidsarme actuatoroplossingen waarmee TV’s kunnen worden versteld

Grote TV-schermen worden in de woonhuizen de norm. En er is behoefte om TV’s te verbergen als deze niet worden gebruikt. Voor sommigen neemt een groot TV-scherm ruimte in die voor andere activiteiten of functies in huis kan worden gebruikt, terwijl anderen vinden dat de TV inbreuk maakt op het algehele interieurontwerp. Hoe dan ook, de actuatoren van LINAK zijn in staat om de uitdaging aan te gaan en bieden u veel voordeel.

  • Soepele beweging zonder afbreuk te doen op het algehele interieurontwerp
  • Betrouwbare en duurzame actuatorenystemen die eenvoudig kunnen worden geïnstalleerd
  • Geluidsarm en laag verbruik van standby-energie

TV’s worden overal gebruikt. Wij zijn er door omgeven, op het werk, in de openbare ruimte en thuis. Meer en meer mensen willen de positie van hun TV kunnen verstellen, om een optimale kijkhoek te krijgen of de TV te kunnen verbergen als deze niet wordt gebruikt. De actuatoren van LINAK bieden het perfecte gemotoriseerde liftsysteem voor TV’s – of andere audiovisuele mediasets – in kasten, bedden of ander meubilair.

Voeg beweging toe die zo vloeiend is als uw ontwerp
Vloeiende beweging met intuïtieve bedieningspanelen. Dat is hoe een TV zou moeten worden versteld. Actuatorenystemen van LINAK zijn uitgerust met een zachte start en stop die stoten en schokken en daardoor schade aan de TV voorkomt. Dit is ook in lijn met het compacte ontwerp van LINAK, waardoor het systeem perfect past in het algehele kastontwerp.

Gebruik duurzame actuatorenystemen die altijd eenvoudig inpasbaar zijn
Alle producten van LINAK worden vóór hun introductie grondig getest. Dit wordt gedaan om te kunnen garanderen dat uw toepassing een leven lang probleemloos presteert. Bovendien beschermt de ingebouwde PIEZO™ technologie de TV als hij wordt verplaatst. Door het Plug & Play™-systeem van LINAK kunnen de actuatoren snel en moeiteloos worden geïnstalleerd – dat scheelt tijd en geld.

Profiteer van een milieuvriendelijk systeem
Aanpassing van een TV-toestel mag geen afbreuk doen aan de kijkervaring. Met gebruik van actuatoren van LINAK beperkt u geluid tot een absoluut minimum, en met de geïntegreerde ZERO™technologie kunt u zelfs een toepassing op de markt brengen die in standby bijna nul energie verbruikt. 

 
Lees meer
TV-liftsysteem

Het woordmerk en de logo's van Bluetooth® zijn geregistreerde handelsmerken van Bluetooth SIG Inc. en elk gebruik van dergelijke merken en logo's door LINAK® is onderlicentie.

Compacte serie DESKLINE controleboxen van LINAK stellen de norm play-icon

De compacte serie DESKLINE controleboxen van LINAK stellen de norm

Bestanden

DESKLINE productoverzicht

Produceert u bureaus, tafels of balies waar mensen aan/achter werken, dan creëert u met een in hoogte verstelbare elektrische actuator beslist een voorsprong op de concurrentie en krijgt uw business een boost.

DESKLINE kwaliteit maakt het verschil

Wij hanteren componenten van hoge kwaliteit, geavanceerde productielijnen en de strengste testnormen in deze industrie: we leveren hoogstaande kwaliteit.

Displayverstelling toepassingen

De kolomsystemen van LINAK bieden een hoogte- en kantelverstelling van monitoren in auditoriums, showrooms, vergader- of conferentieruimtes en huiskamers.

Lees meer

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen