Contact us here
Keukens

Verstelbare werkbladen

De actuatorenystemen Baselift™ van LINAK bieden een soepele en ergonomische hoogteverstelling van werkbladen in moderne keukens.

Keuken – verstelbare werkstop

De actuatoroplossingen Baselift™ voor werkbladen in keukens

Wereldwijd bestaat er een gestadig toenemende trend naar het samenvoegen van keukens met woonkamers. Moderne gezinnen brengen meer tijd met elkaar door en de keuken is vaak een centrum van activiteit. Dit vereist toepassingsoplossingen die flexibeler zijn, zodat elk gezinslid zijn of haar werkblad kan verstellen naar de optimale werkhoogte. Kiezen voor LINAK als partner bij het ontwikkelen van ergonomische oplossingen voor moderne keukens heeft diverse voordelen:

  • Behoud van ontwerpvrijheid met systemen die gemakkelijk kunnen worden geïntegreerd
  • Toonaangevend in de markt worden met duurzame actuatoren
  • Partner met een ervaren en wereldwijd opererende expert

De focus op ergonomie heeft zich uitgebreid van de werkplek naar het woonhuis. Grote en open keukens waarin de gehele familie kan werken en koken vereisen een geheel nieuw en ander concept. Niet elk gezinslid is even groot als het andere. Daarom bestaat er niet iets als een optimale werkhoogte die iedereen past. Met het unieke en innovatieve Baselift™ systeem van LINAK kan iedereen het werkblad verstellen naar het optimale niveau.

Behoud uw ontwerpvrijheid met een systeem dat gemakkelijk kan worden geïntegreerd
Een compact ontwerp en slechts een klein aantal kabels zorgen ervoor dat producten van LINAK naadloos passen in de meeste moderne keukenontwerpen. Hoogteverstelling met een Baselift™ systeem van LINAK betekent bijvoorbeeld dat alleen het bedieningspaneel zichtbaar is en verder niets afbreuk doet aan uw keukenontwerp. U kunt daarom standaardkast afmetingen gebruiken, en gaat er geen kast ruimte verloren t.b.v. de eindgebruiker.

Wees een marktleider met beproefde en geteste actuatoren
Alle producten van LINAK worden vóór hun introductie grondig getest. Hiermee wordt ervoor gezorgd dat de behoefte aan onderhoud vrijwel nul is en de levensduur van de toepassing aanzienlijk wordt verlengd. Met een Baselift oplossing van LINAK kunt u aan uw werkblad in de keuken een soepele beweging toevoegen en de gebruiker in staat stellen om, via een geïntegreerd bedieningspaneelof met een Desk Control™-app, het systeem discreet te besturen.

Een partner met een kennis van 30 jaar waarvan u kunt profiteren
LINAK heeft de elektrische lineaire actuator al meer dan drie decennia verfijnd. LINAK optimaliseert continu de kwaliteit als het gaat om betrouwbaarheid, duurzaamheid, laag geluidsniveau, eenvoudige integratie, PVC-Free™ materiaal en laag energieverbruik, en is toonaangevend. Dit maakte van LINAK een wereldwijd opererende organisatie en stelde ons in staat om u vrijwel overal ter wereld hulp, ondersteuning en levering te bieden. 

Lees meer
Verstelbaar werkbladsysteem

Bestanden

Baselift – Ergonomie komt samen met innovatie

Baselift is een compacte unit voor hoogteaanpassing van keukens, kasten en balies.

Zet de keuken in beweging

Op het werk of thuis, een gezonde werkhouding is belangrijk bij alles wat we dagelijks doen. Daarom ontwikkelde LINAK Baselift: om keukenbladen in hoogte te kunnen aanpassen.

Focus op keukens

Til uw keuken naar nieuwe hoogtes Als 't gaat om het creëren van de keuken van de toekomst is, aan de hand van elektrische beweging, the sky the limit.

DESKLINE productoverzicht

Produceert u bureaus, tafels of balies waar mensen aan/achter werken, dan creëert u met een in hoogte verstelbare elektrische actuator beslist een voorsprong op de concurrentie en krijgt uw business een boost.

DESKLINE kwaliteit maakt het verschil

Wij hanteren componenten van hoge kwaliteit, geavanceerde productielijnen en de strengste testnormen in deze industrie: we leveren hoogstaande kwaliteit.

Keuken toepassingen

Actuatorsystemen van LINAK creëren een hoogteverstelling van werkbladen en tafels, evenals beweging van werkbladafzuiging en planken in moderne keukens.

Lees meer

Systemen voor verstelbare werkbladen

Een verstelbaar werkblad voor keukens in woonhuizen ontwikkelen vereist een gespecialiseerd systeem dat geen afbreuk doet aan de benodigde opbergruimte of het algehele ontwerp. Voor dit doel heeft LINAK het systeem Baselift™ ontwikkeld – een unieke hoogteverstelllingsoplossing voor verstelbare keukentoepassingen.

Video’s over verstelbare werkbladen

Ontdek meer over de technologie van elektrische actuatoren die wordt gebruikt in verstelbare werkbladen. Bekijk onze video’s en laat u inspireren.

LINAK Baselift - Ergonomie ontmoet innovatie play-icon

LINAK Baselift - ergonomie ontmoet innovatie

Een Baselift-systeem van LINAK monteren in een keuken play-icon

Een Baselift-systeem van LINAK monteren in een keuken

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen