Contact us here
Techniek & trends

Creëer een PVC-Free™ werkruimte

PVC-Free™ producten van LINAK omvatten kabels, controleboxen, kolommen en actuatoren, evenals bedieningspanelen – alle verkrijgbaar voor bureaus, werktafels of keukentoepassingen.

PVC-vrije Techniek en Trends
LINAK heeft een slogan die uitdrukking geeft aan de missie van het bedrijf: We improve your life Wij willen dit doen door ’s werelds beste actuatorsystemen te maken voor kantoormeubilair, werktafels en keukens – om er maar een paar te noemen.

Ook klimaat en milieu zijn voor ons erg belangrijk. Engineers van LINAK proberen onze producten voortdurend dusdanig te ontwikkelen en verbeteren dat de nadelige gevolgen voor het milieu minimaal zijn.

Een van de manieren om dit te doen is in te zien dat er alternatieven zijn voor materialen die polyvinylchloride, alom bekend als PVC, bevatten en daarnaar te handelen. Vrijwel alle producten van LINAK voor kantoormeubilair, werktafels, keukens en diverse andere toepassingen, zijn nu standaard PVC-vrij. 

PVC-vrije producten zoals kabels, controleboxen, kolommen en actuatoren, evenals de meeste van onze bedieningspanelen zijn aangeduid met het logo PVC-Free™ van LINAK, zodat fabrikanten voor hun klanten toepassingen voor de werkruimte kunnen ontwerpen die milieuvriendelijker zijn.

Wist u dat:
PVC een soort plastic is dat vaak wordt gebruikt in kabels en als coating voor elektrische componenten? Weekmakers worden toegevoegd om het flexibel te maken, waarvan phthalaten het meest wordt gebruikt. Van phthalaten wordt vermoed dat deze hormonen in de war sturen, gerelateerd zijn aan diverse chronische ziekten, en geboorteafwijkingen veroorzaken. PVC moet afzonderlijk worden gerecycled, wat kostbaar kan zijn. En bij verbranding kunnen dioxinen vrijkomen.

Bestanden

DESKLINE productoverzicht

Produceert u bureaus, tafels of balies waar mensen aan/achter werken, dan creëert u met een in hoogte verstelbare elektrische actuator beslist een voorsprong op de concurrentie en krijgt uw business een boost.

DESKLINE kwaliteit maakt het verschil

Wij hanteren componenten van hoge kwaliteit, geavanceerde productielijnen en de strengste testnormen in deze industrie: we leveren hoogstaande kwaliteit.

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen