Contact us here
Kliniek en wellness

Tandartsstoelen

Actuatorenystemen van LINAK laten tandartsstoelen soepel bewegen en geven comfort.

Tandartsstoelen

Geluidsarme actuatorenystemen voor tandartsstoelen

Demografische gegevens veranderen. Over het algemeen wordt de wereldbevolking ouder en neemt, als gevolg van slechte keuzes qua leefstijl, zwaarlijvigheid toe. Als gevolg van deze trends hebben tandartsen nieuwe apparatuur nodig die meer comfort en meer functionaliteit biedt. Met de elektrische actuatoren van LINAK creëert u exact de soepele en betrouwbare bewegingspatronen die u nodig hebt. Deze systemen bieden tal van voordelen:

  • geluidsarm en makkelijk te monteren
  • Uitlezen van servicegegevens en minimaal onderhoud
  • lokale ondersteuning van een partner op wereldniveau

Als tandarts is een comfortabele zit het minste dat u uw patiënten kunt bieden; die hebben sowieso al vaak veel moeite om op die plek te ontspannen. Het verstellen van tandartsstoelen houdt vaak een vrij complex patroon in van gecoördineerde bewegingen van verschillende actuatoren. Allereerst moet de patiënt ontspannen zitten. Vervolgens moet de hoogte worden aangepast om de ergonomie voor tandarts en assistente(n) optimaal te maken. Met de actuatorenystemen van LINAK hebben zij daar nauwelijks omkijken naar.

Geluidsarme actuatoren, eenvoudig te installeren
Met hun compacte en kabelarme ontwerp zijn de actuatoren van LINAK overal makkelijk in te passen. Het assortiment is uitgebreid en alles past bij elkaar – kortom, u hebt alle ruimte om de tandartsstoelen te bouwen die uw klanten nodig hebben. Bovendien produceren de actuatoren nauwelijks geluid en wordt, in combinatie met andere controle-units, de perfecte bewegingscoördinatie toegepast op de tandartsstoel.

Het systeem geeft statusgegevens voor minimaal onderhoud.
LINAK biedt actuatorenystemen met SDT software (Service Data Tool). Uit de servicedata kunt u opmaken of en wanneer onderhoud nodig is om ervoor te zorgen dat apparatuur feilloos blijft werken. Onderhoud van een systeem van LINAK kan buiten werkuren worden gepland en gaat makkelijk en snel, om stilstand tot een minimum te beperken. De uitgebreide tests bij LINAK zouden evenwel een lange levensduur moeten garanderen en elk ongepland onderhoud voorkomen.

Wereldwijde partner met kennis van de lokale markt
Al ruim 30 jaar ontwerpt en verfijnt LINAK elektrische actuatorenystemen. We geven onze klanten graag technologisch advies en staan via onze dochterondernemingen over de hele wereld klaar om hen te ondersteunen – voor zover zij dat nodig hebben – met onze kennis van markt en toepassingen. Met productie-units in Europa, Azië en de VS zijn reserveonderdelen altijd binnen handbereik.  

Lees meer
De hefkolom LC3 van LINAK tilt verticaal heffen naar een nieuwe dimensie play-icon

De hefkolom LC3 van LINAK tilt verticaal heffen naar een nieuwe dimensie

Lineaire Actuator LA23 van LINAK play-icon

Lineaire actuator LA23 van LINAK

LINAK - grondige tests van lineaire actuatorsystemen op de geavanceerde testfaciliteiten van LINAK play-icon

LINAK - grondige tests van lineaire actuatorsystemen op de geavanceerde testfaciliteiten van LINAK

Bestanden

Focus op tandartsstoelen

Actuatorsystemen van LINAK laten tandartsstoelen soepel bewegen en zorgen voor comfort.

De hefkolom LC3 tilt verticaal heffen naar een nieuwe dimensie

Hij is stil, krachtig en verbetert de veiligheid rondom geavanceerde medische apparatuur, zoals operatietafels, chirurgiestoelen en röntgentoepassingen.

MEDLINE & CARELINE productoverzicht

Laat u verrassen door het enorme arsenaal aan innovatieve MEDLINE & CARELINE producten, die u kunnen helpen bij het verbeteren van uw ziekenhuis- en medische apparatuur.

Veiligheidsfolder

Verschillende toepassingen hebben verschillende veiligheidsfuncties nodig. LINAK biedt op het gebied van veiligheid een breed scala aan standaardfuncties en optionele functies, ongeacht welke gezondheidszorgtoepassing u ontwerpt.

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen