Contact us here
Landbouwmachines

Hakselaar oplossingen

Elektrische actuatoren van LINAK zorgen niet alleen voor een optimale positionering van snijversnellers en maïskrakers, maar ook voor perfecte ergonomie in hakselaars.

Hakselaar

Sterke actuatoroplossingen voor hakselaars

Bij hakselaars draait het vandaag de dag vooral ook om duurzaamheid en pure kracht. Het snijproces – van gras of maïs tot wilgen voor houtachtige biomassa – vergt daarnaast ook een enorme flexibiliteit, en omdat in het seizoen verschillende gewassen binnengehaald moeten worden, neemt ook de vraag naar sterke oplossingen toe. Het gebruik van elektrische actuatoroplossingen levert diverse voordelen op:

  • minimaal onderhoud en hogere duurzaamheid
  • slimme en prestatieverhogende feedback
  • verbeterde veiligheid

De toegenomen vraag naar duurzamer energiebronnen leidt wereldwijd naar een verhoogde focus op houtachtige biomassa. Wilg en populier hebben inmiddels volop hun bruikbaarheid bewezen. Om dit materiaal goed te kunnen oogsten, moet de apparatuur echter veel steviger zijn. Actuatoren van LINAK doen dat op hakselaars via het aanpassen van snijversnellers en maïskrakers. De oplossingen geven de bestuurder de ruimte om de output in de gaten te houden en te optimaliseren, en bovendien stoel en stuur aan te passen om de ergonomie te verbeteren.

Profiteer van duurzame en onderhoudsvrije oplossingen
Het wegwerken van zwakke plekken – slangen, pompen en compressoren – maakt onderhoud nagenoeg overbodig. Voordat ze op de markt komen, worden actuatoren van LINAK grondig getest: zelfs in zware omstandigheden blijven ze langdurig hun werk doen. Dit betekent een lange levensduur met minimale stilstand voor onderhoud en reparaties.

Met intelligente actuatoren profiteert u van flexibiliteit en precisie
Actuatoroplossingen van LINAK hebben ingebouwde intelligentie voor BUS-communicatiefeedback naar elk besturingssysteem. Dit betekent dat bestuurders posities kunnen monitoren en aanpassen om de output tijdens het werken te optimaliseren, en apparatuur eenvoudig kunnen aanpassen voor verschillende doeleinden.

Creëer een veiliger werkplek
Vanaf de bestuurdersstoel alles kunnen monitoren en besturen verbetert de veiligheid. Maar als handmatig ingrijpen nodig is, zijn actuatoren van LINAK veiliger, omdat ze voor hun werking niet afhankelijk zijn van motorvermogen. Oplossingen van LINAK zijn ook energiezuinig, met een stand-by verbruik van bijna nul.

Lees meer
Lineaire actuator LA37
Lineaire actuatoroplossingen voor veldhakselaars play-icon

Lineaire actuatoroplossingen voor veldhakselaars

Onbreekbaar play-icon

Onbreekbaar

Bestanden

Focus op mobiele landbouw

In deze focusfolder tonen we de oplossingen en voordelen, zoals LINAK die al meer dan 25 jaar levert aan de agrarische industrie.

TECHLINE productoverzicht

Ontdek de grote diversiteit in krachtige en solide producten van TECHLINE. Duurzaam gebouwd, voor zwaar werk en voor gebruik in moeilijke omstandigheden.

LINAK test brochure

In het testcentrum van LINAK ondergaat elke component in elke actuator een uitgebreide reeks testen. In deze brochure leest u er meer over.

Landbouwmachine toepassingen

Elektrische actuatoren van LINAK vereenvoudigen beweging voor uw toepassing en bieden landbouwers wereldwijd machines die schoner en betrouwbaarder zijn.

Lees meer

Video's die verband houden met hakselaar

Meer info over de elektrische actuatortechnologie zoals die wordt gebruikt in hakselaars. Bekijk onze video's voor nieuwe inspiratie!

Onbreekbaar play-icon

Onbreekbaar

Met IC- en BUS-communicatie krijgt u in een handomdraai controle over uw actuatoren play-icon

Met IC- en BUS-communicatie krijgt u in een handomdraai controle over uw actuatoren

Hoe u de beweging van Plug & Play™ voor uw industriële toepassing krijgt play-icon

Hoe u de beweging van Plug & Play™ voor uw industriële toepassing krijgt

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen