Contact us here
Mobiele landbouw

Landbouwmachine toepassingen

Elektrische actuatoren van LINAK vereenvoudigen beweging voor uw toepassing en bieden landbouwers wereldwijd machines die schoner en betrouwbaarder zijn.

Onderhoudsvrije actuatoren voor landbouwmachines

Aan moderne machines in de landbouw worden steeds hogere eisen gesteld. Aan de ene kant moeten deze machines delicaat en precies kunnen werken en aan de andere kant robuust en duurzaam zijn, maar deze combinatie moet tegelijkertijd ook kunnen voldoen aan de vraag naar oplossingen die flexibel, intelligent en gemakkelijk te integreren zijn. Met robuuste actuatoren van LINAK kunt u de uitdagingen van vandaag de dag aan.

  • Elimineer zwakke plekken en profiteer van nul onderhoud
  • Verlaag het energieverbruik en word milieuvriendelijk
  • Profiteer van automatisering met intelligentie

Met een kracht tot 15.000 N kunnen elektrische actuatoren een grote verscheidenheid aan taken uitvoeren die vandaag de dag in moderne landbouwmachines zijn vereist. De voordelen zijn eindeloos, voor tractors tot oogstmachines, sproeimachines, strooiers of zaaimachines. Vandaag de dag worden actuatoren van LINAK gebruikt om kunstmest, zout of zand in strooiers en sproeimachines af te stellen, en de hoogte en hoek op de vijzeltuit van oogstmachines te verstellen. Ze worden gebruikt om uitlaten en hakselaars op oogstmachines te besturen en bij het omwikkelen van balen.

Geen lekken, gemorste vloeistoffen of periodiek onderhoud
Anders dan bij hydraulische actuatoren hebben hun lineaire elektrische equivalenten geen slangen of pompen. Dit betekent geen olielekken, betere energie-efficiëntie en nul onderhoud. Het compacte ontwerp met slechts een klein aantal kabels is veel gemakkelijker te installeren en de grondige tests bij LINAK R&D garanderen duurzaamheid, betrouwbaarheid en een lange levensduur.

Bespaar energie en bescherm het milieu
Elektrische actuatoren verbeteren de algehele energie-efficiëntie in aanzienlijke mate met een stroomverbruik bij standby dat bijna nul is. In combinatie met intelligente besturingssystemen vermindert u de verspilling van graan, kunstmest of stro, en zodoende bespaart u geld voor de agrariër en zorgt u voor het milieu.

Profiteer van intelligente beweging
Actuatoren van LINAK laten zich gemakkelijk integreren in de meeste besturingssystemen van landbouwmachines. Agrariërs kunnen met behulp van feedback naar het systeem vanuit het interieur van de cabine functies bewaken, afstellen of vooraf instellen, en krijgen hiermee een beter overzicht van de positie van een werktuig of een actuele beweging.

Elektrische lineaire actuatoroplossingen uit de divisie LINAK® TECHLINE® voor landbouwmachines play-icon

Elektrische lineaire actuatoroplossingen uit het segment LINAK TECHLINE voor landbouwmachines

Met IC- en BUS-communicatie krijgt u in een handomdraai controle over uw actuatoren play-icon

Met IC- en BUS-communicatie krijgt u in een handomdraai controle over uw actuatoren

Bestanden

Focus op mobiele landbouw

In deze focusfolder tonen we de oplossingen en voordelen, zoals LINAK die al meer dan 25 jaar levert aan de agrarische industrie.

TECHLINE productoverzicht

Ontdek de grote diversiteit in krachtige en solide producten van TECHLINE. Duurzaam gebouwd, voor zwaar werk en voor gebruik in moeilijke omstandigheden.

LINAK test brochure

In het testcentrum van LINAK ondergaat elke component in elke actuator een uitgebreide reeks testen. In deze brochure leest u er meer over.

Trends in landbouwmachines van de toekomst

Elektrische lineaire actuatoren spelen een belangrijke rol bij de ontwikkeling van de landbouwmachines van morgen. Ontdek in dit whitepaper meer over trends in landbouwmachines en de elektrificering van landbouw.

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen